Bryce Canyon

Door Ton Doorman - A long time ago

Koud nachtje maar gelukkig niets bevroren en een kachel die ons eindelijk eens niet in de steek liet. Ton was vroeg uit de veren en ging hardlopen. Dan er ook maar uit en douchen en even buiten in het zonnetje een kopje thee. Kom je erachter dat je geen internet hebt. Hadden bij de Walmart van Straighttalk een hotspot apparaatje aangeschaft en daar voor $40 4 GB aan data opgezet. Maar al met al gingen de mb's er snel doorheen. Tijdje terug een nieuwe opwaardeerkaart gekocht bij de Walmart en de dame gevraagd dit voor ons op te waarderen aangezien het de 1e keer ook niet wilde vlotten zonder Walmart hulp.

Ze wist niet goed hoe dit te doen maar haar collega vertelde dat ze maar moest bellen en de instructies op moest volgen. Zo gezegd zo gedaan. Ze vroeg of ze het er direct op moest  zetten (dan waren we het restant mb's wel kwijt)  of reserveren tot het op was. We kozen natuurlijk voor het laatste en Ton heeft haar wel 3x gevraagd of het nu inging als de vorige mb's op waren en steeds zei ze ja. Nou mooi niet hoor. Will be able may 19. Ja muts dan zij we allang thuis. Vandaar dus even een paar daagjes niet mobiel. Tegenwoordig nemen ze iedereen aan bij Walmart!!

Goed over tot de dag van de dag.

Bryce Canyon en wanneer je daar wilt wandelen (de parkbussen rijden pas vanaf half april) zul je zelf moeten rijden en in- en uitstappen waar jij mooie uitzichten wilt bekijken of je moet hele stukken lopen. Aangezien het al 11.00 uur was vonden wij het zo langzamerhand tijd om te gaan. Besloten eerst met de camper alle highlights te spotten en te fotograveren en bij Sunset Point gaan lopen om richting de bodem te lopen tot de Navajo trail. Naa rbeneden ging redelijk maar uiteindelijk moet je ook weer up: up: een hele klim en toppie dat het niet zo superwarm was.

Dan komt het weer: campground zoeken. Die in- en vlak voor het park bleken, na een korte verkenning, vol te zijn. Terug maar naar Cherokee Springs maar onszelf eerst getrakteerd op een etentje bij Foster's in Panguitch, Utah: voortreffelijk en afgesloten met koffie. Morgen richting Zion en Las Vegas en over enkele uren heeft Sanne haar diploma-uitreiking in Amsterdam: afgestudeerd aan de UvA in strafrecht! Helaas kunnen we er niet lijfelijk bij aanwezig zijn maar in gedachten zeker. Zijn benieuwd naar de foto's en eventuele video!! Trots op je meid.

Truste Nederland.


 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!