Valley of Fire en dan Las Vegas

Door Ton Doorman - A long time ago

09.00 uur opgestaan, ontbijten, opruimen en en route richting Valley of Fire, Las Vegas en Joshua Tree. Kijken wat we in 1 dag kunnen doen.

Eerst bij de Walmart voldoende boodschappen ingeslagen. Ook op zoek naar de afdeling met de wijnen maar ja, het is Utah en hier wonen en winkelen veel Mormonen dus geen wijn. Wel bier dus dan maar 6 flesjes bier erbij meegenomen. De bbq's gaan hier "over de toonbank voor weggeefprijzen (voor Nederlandse begrippen dan). Gelijk op de parkeerplaats maar even geluncht.

Vest wel gek eigenlijk: 's ochtends in Utah, vanmiddag nog even in Arizona en de dag eindigen in Nevada. Gelijk een stuk warmer dus lan leve de airco.

Valley of Fire is zeker een aanrader met prachtige rode kleuren rotsformaties waar inderdaad schitterende foto's te maken zijn en je zeker herlijk kunt wandelen maar gezien de warmte en het tijdstip van de dag ervoor gekozen door te rijden naar Las Vegas.

Een campground gevonden buiten de drukte en na wat lezen en navragen kwamen we erachter dat The Strip en Fremont Street prima te bereiken zijn per bus. Wat gaan we dus morgen doen? Juist on the bus richting Fremont Street.

Lekker in het zonnetje gezeten en gegeten en ons zitten te vergapen aan al die giga grote campers die ook weer op deze campground stonden. Wat hadden wij dan een nietige behuizing!

Koffie gezet en wat denk je. Barst in de koffiepot en de koffie ging al over de tafel, de schoenen en de vloer. Nog net twee kopjes koffie kunnen redden!

Ramen en dakluiken opengelaten want het waren aangename nachttemperaturen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!