Bye Las Vegas

Door Ton Doorman - A long time ago

11.00 uur is de tijd om uit te checken van de campground en dit gingen we ruim halen. Besloten even bij RoadBear in Las Vegas langs te gaan om het koffiezetapparaat om te ruilen. Toevallig kwam Benny naar buiten oms ons te helpen (heeft ons in Middleburry ook geholpen toen we de camper bij RoadBear gingen ophalen) en in no-time was dit gefikst. Volgens Benny kwam dit omdat we "te hard hadden gereden". Grapjas!

Wilden nog even de outlet bezoeken in Las Vegas maar dit was geen succes! Nergens een plekje voor de camper dus waar door richting Joshua Tree.

Buiten hetcentrum van Las Vegas wel een andere outlet gevonden maar dit was niet zo geslaagd (was er rustig en de outlet prijzen vielen ons flink tegen). Iedere winkel waar we even in de etalage keken hadden we wel een gesprekje met de verkoopster/verkoper. Uiteindelijk alleen maar koffie gescoord en door richting Joshua Tree National Park.

Vreselijk mistroostig gebied met verlaten dorpen (huizen met hekken erom heen en inboedel die gewoon was achtergelaten) waar soms toch nog een enkeling bleek te wonen. Diepongelukkig zou je hier toch worden.

Campgrounds in Joshua Tree National Park allemaal vol! Dan maar terug naar 29Palms (ik heb die naam niet bedacht) en daar een plekje gevonden. Morgen nog even terug naar Joshua Tree National Park. Intussen is het gaan regenen!

Reacties

Gerdien A long time ago

Hoi Edith en Ton,

Leuk om jullie berichtjes te lezen en de foto's zijn prachtig, geniet er van!

Groetjes,

Gerdien
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!