Holiday Inn Los Angeles

Door Ton Doorman - A long time ago

Wekker gzet en 07.15 am opgestaan. Ontbijtje en douchen. Alls opgeruimd en zo goed en zo kwaad als het ging ingepakt en nog een laatste bakje koffie in "onze" RV. Bijna 09.00 am dus tijd om propaan te tanken. Dit kon gelukkig op de campground. Beheerders bleken wel bekend te zijn met de Lennon Sister's maar van de band Venice hadden ze nog nooit gehoord. Zouden e.e.a. eens even gaan googlen! Water dumpen (tank leegmaken). Tsjemig wat duurde dat lang, maar goed dat we bijtijds waren. Dan nog even de benzinetank vullen. Goede tip: "Tank nooit! bij het eerste de beste tankstation direct naast of bij een campground (en zeker niet in Malibu) en doe dit dan wel zelf!" Het is al een stuk prijziger maar inclusief Mexicaanse bediening (van een gringo zonder voortand) is extra duur; bijna 0,70 meer per gallon dan normaal.

Op naar het inleveradres van RodBearRV in LA. Ook hier massa's campers en een komen en gaan van halers en brengers. Alles geregeld en de extra gereden mijlen (alles meer dan 3537 mijl) afgerekend ($0,45/mile). Nu wachten op de shuttle-express die ons naar HolidayInn moet brengen dichtbij LAX Airport.

Niet echt een omgeving die uitnodigt tot sight-seeing dus dan de motelkamer maar bekijken en Ton is nog even naar de fitness-ruimte gegaan. Tassen even opnieuw ingepakt. Niets teveel meegenomen maar toch past het niet meer zo goed als tijdens de heenreis (hoe kan dat toch).

Om 07.00 pm afgesproken om in het motel te gaan eten samen met Hans, Judith en Han en zijn vrouw. Wel de wekker zetten want rond 5.45 am moeten we op het vliegveld zijn om rond 07.45 am via Washington Dulles DC Intl. Airport naar Amsterdam te vliegen waar de volgende dag rond 07.15 uur hopen te landen. By the way: in Washington DC is het weer 3 uur later dan in LA (gedoe met dat tijdverschil, wedden dat we last hebben van een jetlag).

So far so good and tomorrow the last update. See you folks!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!