Amsterdam en dan......thuis

Door Ton Doorman - A long time ago

Gelukkig heb ik nog wat kunnen slapen. Ton heeft even gedoezeld maar slapen kun je het niet noemen. Daar komen de stwewards en stewardessen aan met hun karretje. Ontbijt, we zijn er tenslotte bijna.

Een bekertje koffie en 2 Lotus speculoos koekjes blijken het ontbijt te zijn. Erg licht dus! We landen op tijd op Schiphol Airport en moet nog even langs de paspoortcontole voordat we onze koffers kunnen ophalen bij band 16. Zou Jorrit er al staan? Bij band 16 aangekomen liggen de koffers al rond te draaien en Ton heeft zijn koffer al snel te pakken. Koffer opengemaakt door de douane in Amerika en het slotje ook gelijk maar even gemold. Wat blijkt? Dat mag blijkt volgens het bijgevoegde briefje en is de douane niet verantwoordelijk voor schade ontstaan aan welk slotje danook (ook TSA slotjes zijn te vernielen).

Hans en Judith worden er door de Nederlandse douane nog even uitgeplukt.

Jorrit blijkt in de file te staan en we nemen hartelijk afscheid van Han en Barbara. Zij moeten nog terug naar Friesland. Met Hans en Judith gaan we nog even koffie drinken, zij veroberen nog een ontbijtje en we wachten op Jorrit.  

Nadat Ton nog even telefonisch contact heeft gehad met Jorrit zien we hem al lachend de hoek om komen. Nog maar even koffie en dan richting huis. Hans en Judith gaan met de trein naar Alkmaar en wij moeten nog een stukje lopen naar de auto. Brr. koud en regen, typisch Nederlands weer. Jorrit was even vergeten waar de auto ook alweer stond maar uiteindelijk is alles goed gekomen en stappen we tegen een uur of tien half elf uit op de oprit van ons huisje in Biddinghuizen.

We zijn weer gezond en wel thuis na een fantastische 4-weekse trip dwars door de USA waarbij we ongeveer 6700 km hebben gereden!!

 

Hartelijke groeten van ons aan alle lezers en tot verkiekemus!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!