Het laatste traject

Door - 25-05-2016 07:07

Maandag 23 mei.

Een prachtige dag en deze werd steeds mooier. We reden vanaf de zuidkant Wells Gray State Park binnen. Dit staat bekend om de mooie watervallen en de vele beren die er zouden rondlopen. De watervallen hebben we gezien.......Ik had me weer opgetuigd met mijn berebellen en voelde me een grotere attractie dan de watervallen. Het geeft wel een gezellig geluid bij elke  stap die ik zet, dat ga ik straks wel missen. Het is een slecht beren(voor)jaar. Hoewel: waar je ook komt, er staan overal kunstberen in allerlei formaten en van verschillende materialen. En ook de mooiste foto's om ons mee op safari te krijgen. Daar zal ik het maar mee moeten doen. Zou de Zoo hier om de hoek ook beren hebben, terwijl ze in het wild schijnen rond te lopen?

We overnachten op KOA Clearwater CG

Dinsdag 24 mei.

Deze dag was een doortrekdag naar Vancouver. Het laatste traject van onze reis. We reden steeds meer de bewoonde wereld in. Toch wel een grote overgang na alle natuurschoon en rust. Vancouver heeft veel bezienswaardigheden en is een prachtige stad. Daar moeten we naar toe. De stad Vancouver is vernoemd naar de Engelse kapitein George Vancouver, die een afstammeling is van een adelijke familie Van Coevorden uit Drente. Er is zelfs een replica van kasteel Coevorden in het stadscentrum hier ( op schaal 1:3). We zullen eens kijken of we het kunnen vinden. Morgen de stad in met het openbaar vervoer.

We staan voor de laatste paar dagen op Burnaby Cariboo RV park.  

 

Reacties

Jaap en Mia 25-05-2016 09:24 {{button-38794}}

Hallo globetrotters,

Goed dat jullie aangekomen zijn in de bewoonde wereld met nog wat dagen reserve, zo kun je op je gemak je reis afsluiten.
Wijvoden het heel leuk omhulling te kunenvolgen,dank voor alle mooie foto Sen het smakt aar meer!
Nog een mooie citytrip toegewenst en natuurlijk een goede terugreis
Lieve groet Jaap en Mia

Kitty 25-05-2016 11:23 {{button-38797}}

Dank jullie wel voor de leuke verslagen en de prachtige foto's, Nog een paar dagen genieten en voor dan
goede reis naar huis. Groetjes.

Martin en Renée 25-05-2016 12:54 {{button-38799}}

Dank je wel dat wij mee mochten op jullie reis in Noord America. Goede thuisreis gewenst.

Groetjes üit zonnig Norge 😘😘

Peter Gelderblom 25-05-2016 20:55 {{button-38833}}

Leuk om jullie te hebben kunnen volgen en wat mij betreft zeker vooor herhaling vatbaar. Misschien is het een idee om bij terugkomst bij bruintje beer uit eten te gaan :)
Op naar de resultaten, kan niet wachten!

Geniet eerst nog maar even van de grote stad.

Peter

Toos en Rinus 26-05-2016 10:20 {{button-38855}}

Eindelijk hebben we in Frankrijk weer WIFI zonder dat ons een poot wordt uitgedraaid.
We hebben jullie berichten met aandacht gelezen EN de foto's bekeken. Zo te zien maakt het voor Jeannette niet uit of ze met Flappie of met Bruintje Beer knuffelt. Jullie hebben een fantastische reis gemaakt, dat is duidelijk. Succes met de laatste etappe(s). En tot ziens in de lage landen.
Ha Gr T&R

Ineke Peters-Hendriks 20-04-2018 01:59 {{button-50735}}

Hallo, Ko & Jeannette,
2 Jaar later heb ik met ontzettend veel plezier jullie reisverslag gelezen. Wij zitten op dit moment ook op een KOA-camping in Rapid City. Wij brengen namelijk ook een camper weg van Toronto naar Vancouver.

Ik heb voor ons vertrek gezocht naar ervaringen van mensen, die deze reis hadden gemaakt, maar kon die niet vinden. Blijkbaar zijn er niet zoveel mensen, die dat doen.

Nu denk ik dat je ook wel een beetje gek moet zijn om dat te doen en dan in dit jaargetijde. Wat een afstanden en ook nu is het weer slecht. In Sioux Falls werden we wakker met een flink pak sneeuw rondom de camper.

Nogmaals, ik heb genoten van je verslag. Je schrijft erg onderhoudend en af en toe las ik schaterend stukken voor aan Jos, mijn man.

Als je het niet erg vindt, “leen” ik wat stukjes uit je verslag. Ik zet er vanzelfsprekend wel bij dat het van jou is.

Met vriendelijke groet,
Ineke & Jos Peters
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan