Los Angeles - Joshua Tree - Lake Havasu

Door Kees en Sandra - A long time ago

Donderdagmorgen zijn we door een taxi opgehaald om ons naar Cruise America te brengen voor het ophalen van de camper. Wat schetste onze verbazing: we werden opgehaald met een limo! Wat een luxe, we werden als filmsterren vervoerd.

Bij Cruise America aangekomen hebben we nog een keer de instructiefilm voor het gebruik van de camper bekeken, daarna boodschappen gedaan en op weg naar Joshua Tree.

Dat was me een crime om daar te komen, wat een verkeer! Normaal doe je er ruim twee uur over, maar nu uren langer. We wilden overnachten in Hidden Valley, maar daar aangekomen was de camping vol. Uiteindelijk hebben we overnacht in Ryans Campground. Prachtige locatie met veel rotspartijen en heerlijk rustig.

Tijdens het ontbijt liepen er konijntjes, eekhoorntjes en hagedissen om ons heen. We zijn om 9.00 uur vertrokken richting Lake Havasu. Bloedheet toen we daar aankwamen, iets van 42 graden. Maar! De camper heeft airco, maar dan moet ie het wel doen. Geprobeerd om het ding aan de praat te krijgen maar dat lukte niet. De onderhoudsman van de camping erbij maar het lukte hem ook niet. Met het hulpnummer gebeld, maar daar waren ze niet zo bereidwillig. De manager van de camping heeft ons een slaapplaats in haar 'office' aangeboden. Dat was niet nodig omdat de onderhoudsman een airco van hemzelf heeft geplaatst. We kunnen dus hopelijk koel slapen vannacht. Morgenochtend maar weer met het noodnummer bellen zodat we onze weg kunnen vervolgen naar Grand Canyon, met een airco die het doet.

Jullie zullen begrijpen dat we balen als een stekker, maar met de hulp van hele lieve mensen gaat het vast goed komen.

Reacties

Erika A long time ago

Hoop

Erika A long time ago

Hoop dat jullie vandaag wel airco hebben Verder ben ik wel een beetje jaloers hoor wat een reis

Monique A long time ago

O jee geen airco, wel tijdens het rijden? Hadden wij ook niet in ons tentje😁 Maar lieve mensen he die Amerikanen? Op naar de Grand Canyon en hopelijk een mooie helicoptervlucht!
Xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!