Lake Havasu - Grand Canyon

Door Kees en Sandra - A long time ago

Het is afgelopen nacht helaas niet gelukt de temperatuur in de camper naar beneden te krijgen. We hebben geprobeerd toch in de camper in slaap te vallen, maar dat is niet gelukt. Dus hebben we op de banken geslapen in de 'office' van de manager van het park. Daar deed de airco het tenminste.

Vervolgens vanmorgen vol goede moed op weg naar Grand Canyon. Eerst een lange reis via de autoweg, daarna door de natuur. Prachtig!

Aangekomen in Grand Canyon: alle natuurcampings vol! We zijn doorgereden naar het visitor center en daar hebben we een mooie documentaire gezien. Prachtige film, nu hebben we nog meer zin in morgen.

We zijn uiteindelijk beland op een grote RV-camping. Vannacht hoeven we niet bang te zijn dat het te warm is, de temperatuur is inmiddels gezakt van 32 graden naar 19 graden. Brrrr. Tis ook nooit goed.

En dan morgen: om kwart over 10 gaan we de lucht in met een helikopter! Dit staat op de bucketlist van Kees, een wens gaat in vervulling. En ik mag mee, haha. Spannend hoor. 's Middags gaan we de Grand Canyon met een shuttlebus verkennen.

 

 

 

 

 

Reacties

Melanie A long time ago

Have a good flight! :-)

Erika A long time ago

Have fun

Monique A long time ago

Ben zo benieuwd naar jullie helicopterervaring!
Wordt de airco nog gemaakt??

Liefs Monique
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!