Grand Canyon

Door Kees en Sandra - 07-06-2016 02:28

Vanochtend om vijf uur wakker voor een toiletbezoek en wat zagen we op het kampeerterrein: een enorm hert met een nog groter gewei. Kees terug naar de camper voor de camera en knippen maar. Fantastisch om zo’n enorm beest zo dichtbij te zien.

Het was erg koud vannacht, zo’n 5 graden, dubbele dekens waren wel nodig.

Om kwart over negen richting Grand Canyon Airport Papillon Helicopters voor de helikoptervlucht. Gisteravond hadden we al ingecheckt dus dat ging snel. Eerst een instructiefilmpje gezien en daarna kregen we een veiligheidsvest om. Op naar de helikopter voor een half uur durende vlucht boven de Grand Canyon. Het was in één woord fantastisch, zoiets moois maak je niet vaak mee. Prachtige indrukken, fantastisch uitzicht, once in a lifetime ervaring.

Daarna met de camper naar Ten X Campground gereden om te kijken of er voor vannacht een plekje vrij was. Er waren gelukkig meerdere plekken vrij en we hebben een mooi plekje gereserveerd. Dat reserveren gaat op een grappige manier. Bij de ingang pak je een envelop, je zoekt een plekje uit, je vult gegevens in op de envelop, doet een strookje in een afgesloten kastje en vult de envelop met het gewenste bedrag. De envelop deponeer je in een bus bij de ingang en de parkranger plaatst een bordje gereserveerd bij je plek. Je kunt dan weer van het park af zonder dat je bang hoeft te zijn dat je plekje wordt ingepikt.

Vanmiddag hebben we opnieuw de Grand Canyon bezocht. Met de bus allerlei viewpoints bekeken. Heel veel foto’s gemaakt. Het was een dag met enorme indrukken. Geweldig.

We staan nu met de camper midden in de bossen met veel privacy. Straks lekker barbecueën. En vannacht heerlijk slapen in de natuur.

Morgen vertrekken we richting Page.

Reacties

Erika 07-06-2016 09:23 {{button-39349}}

Klinkt idd geweldig maar ik mis steeds de foto 😔

Monique 07-06-2016 12:38 {{button-39357}}

Ooooo klinkt goed! Geniet ervan jongens!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan