Arches - Capitol Reef

Door Kees en Sandra - 14-06-2016 20:39

Vanmorgen vertrokken naar Capitol Reef. Eerst over een ongelooflijk saaie eentonige weg. Net een prairie. Niks te zien, niks te doen.

Daarna een fraaie rit door groen landschap met mooie vergezichten. Daarna een rit door de prachtige bergen van Capitol Reef, op naar Fruita Campground. Met recht een oase tussen de bergen, gesticht door Mormonen.

We hebben gelukkig eerst de camping opgezocht. Deze liep binnen korte tijd snel vol. En terecht, want het is echt een prachtige plek. Eén van de mooiste tot nu tot qua plek, bos, omgeving. De herten en grondeekhoorntjes lopen tussen de campers en tenten door.

Vanmiddag richting Visitor Center gewandeld, we dachten dit gemakkelijk te doen want het was niet zo warm vandaag. Maar dat viel even tegen. Halverwege teruggelopen, Sandra op een bankje gezet en Kees op de weg terug om de camper op te halen.

In het Visitor Center weer een superleuke documentaire bekeken. Dat doen ze echt goed hier in Amerika. Daarna homemade ijs, een berry-taartje en jam gehaald in het Gifford House (winkel en museum, erg leuk opgezet met allerlei oude attributen van vroeger).

Daarna: relaxtijd! Lekker lezen en kletsen, totdat………….regen!!! Een beetje maar hoor, het wordt alweer droog.

Morgen vertrekken we naar Bryce Canyon.

Reacties

Erika 14-06-2016 20:42 {{button-39616}}

Arme Kees haha Leuke verhalen/berichten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan