Bryce Canyon

Door Kees en Sandra - A long time ago

Gisteravond in Ruby’s Inn een heerlijk stukje vlees gegeten waar Dennis en Monique jaloers op zouden zijn, haha. Daarna onder de wol met alle dekens, ’t was koud vannacht.

Vanochtend met de shuttlebus naar Sunset Point en Sunrise Point gereden. Daar hebben we hoodoo’s bekeken (rotsen die door erosie zijn gevormd in pilaren). Heel indrukwekkend. In de verte begon het wat te rommelen en te sputteren, en voor we bij de bus terug waren kregen we een flinke hagelbui te verduren. De temperatuur zakte direct naar 15 graden of misschien nog wel kouder.

Vervolgens hebben we lekker geluncht in Ruby’s Inn. We hadden de lunch wel kunnen delen, porties zijn zo groot hier. Daarna met de shuttlebus op weg naar Inspiration Point, maar niet nadat we nog te maken kregen met weer een enorme hagelbui met hagels zo groot als knikkers. Weer prachtige uitzichten, je raakt niet uitgekeken hier. We hebben hier een stukje van Bryce Rim gelopen, best steil, dus een klein stukje maar hoor.

Weer op de camping aangekomen warme thee gedronken en een lange broek en trui aangetrokken.

Onderweg veel herten, prairiedogs en pronghorns (hertenbok ofzo). Hier op de camping ontzettend veel grondeekhoorntjes (chipmunks). Leuke beestjes om te zien.

Morgen op weg naar Zion National Park.

Reacties

Dennis A long time ago

haha grappig, daar zijn we wel binnen geweest (Ruby's Inn General store) daar hebben we spullen gekocht voor de BBQ;) we daar daar dus beter kunnen eten begrijp ik ;)

prachtige verhalen , volgens mij hebben jullie het helemaal naar het zin of niet!
Leuk ook dat jullie een paar foto's geplaatst hebben.

veel plezier

Groetjes, Dennis

Sandra A long time ago

Ja het is echt geweldig. Zoveel moois al gezien. Zijn nu in Zion. Morgen naar Las Vegas. Tsja en Kees en barbecuen.... na de vakantie maar even bij jou in de leer hahaaa

Kees A long time ago

We vermaken ons idd prima. Veel te zien onderweg. BBQ is nog niet mijn ding haha .trouwens nog weinig groot wild gezien.

Anita A long time ago

Als Kees morgen de Jackpot wint, huurt hij iemand in om de barbeque aan te steken.
Haha nog veel plezier

Monique A long time ago

Ha! Daar zijn de verslagen weer, 4 tegelijk:) Leuk om te lezen. Nu pas door dat jullie ook foto's erop hadden staan. Had ik nog niet ontdekt. Mooi hoor! Wat gaat de tijd snel he? Geniet er nog maar even lekker van!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!