Bryce Canyon - Zion

Door Kees en Sandra - A long time ago

Vanochtend vertrokken richting Zion National Park. Een prachtige, groene route met de waarschuwing uit te kijken voor overstekend wild. Nou, we hebben geen wild gezien, helaas.

We wilden in het park overnachten, maar de campings waren al vol en we krijgen een lijstje mee met alternatieven. Ook werd ons verteld dat we in het park door twee tunnels moesten en dat ons dat

$ 15 zou kosten om ons daar doorheen te begeleiden. Hoe snel kun je geld verdienen: de eerste tunnel konden we zo doorheen en bij de tweede tunnel werd ons gezegd dat we maar 25 miles per uur mochten rijden en in het midden van de weg moesten rijden. Hoezo begeleiden?

Het park is prachtig, mooi groen en mooie rotspartijen. Een plaatje om te zien.

We hebben een camping net buiten het park gevonden. Na een heerlijke lunch zijn we met een shuttlebus het park ingegaan en hebben we mooie plekjes bezocht. De mooiste was wel een beekje tegen de rotsen aan waar het heerlijk koel was. Het was vandaag ongeveer 35 graden, nogal een verschil met de nog geen 20 graden van gisteren.

Teruggekomen hebben we nog maar een wasje gedraaid en daarna een lekkere smoothie gedronken.

Nu nog even een stukje lezen en dan naar bed. We moeten natuurlijk goed uitgerust zijn om morgen in Las Vegas een gokje te wagen, haha.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!