31 mei, vervolg

Door - A long time ago
Bericht van Margreet
 
Vandaag lopen we dus naar de Stratosphere, de hoogste vrijstaande toren in Las Vegas van 350 meter hoog. We komen eerst bij Bellagio Hotel. In de grote vijver ervoor spuiten fonteinen op de maat van muziek. Een heel spektakel wat veel bezoekers trekt. Vervolgens gaan we naar Ceasars Palace. Hier gaat binnenkort Celine Dion weer haar shows hervatten. Wat een luxe hier. Bekijk de foto's maar. Dan langs Treasure Island met de piratenschepen en Venetian Hotel in. En ja, in nagebouwd Venetië, compleet met varende gondels in de canals. Leuk!
We hadden al een flink stuk gelopen en de Stratosphere leek al dichtbij maar het bleek toen nog bijna 2 km verder. We hadden die dag ruim 18 km gelopen. Stoer hoor!
Dan de Stratosphere in en met de lift onhoog geschoten voor een geweldig uitzicht over Las Vegas met de Strip en al zijn hotels. 
Waaghalzen kunnen van de toren abseilen, als je die angstige bekkies zag voor ze sprongen ..... Of je kan in de Xcream, een soort treintje die boven op de toren naar buiten schiet of de Insanity, een draaimolen, dan hang je ook buiten de toren, leuk hoor voor wie durft. 
Bovenin het restaurant wat gegeten en gedronken en lekker met de taxi naar het hotel, meer dan genoeg gelopen vandaag!! 
 

Reacties

Suus A long time ago

Jullie niet eens in de draaimolen gegaan? Watjes :p

cor den rooijen A long time ago

Ja echt gaaf hoor. Leuke foto's ook. Zag die van new york new york voorbij komen en had gelijk heimwee:). Echt een hele gave reis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!