Van San Diego naar Joshua Tree National Park.

Door Elly&Jeroen - 07-09-2016 06:20

Vrijdag 2 september: van San Diego naar Joshua Tree National Park

Wat een verschil, het ene moment zit je in de stad en het volgende moment in de desert. Vandaag een prachtige tocht naar Joshua Tree Park gemaakt. Het was vandaag 34 graden, een koele dag voor deze omgeving.
We hebben nu voor het eerst plezier van onze gids-app (Just Ahead). Onderweg geeft de gids op de app informatie over de plek waar je op dát moment bent, erg leuk!
Onderweg hebben we gestopt aan 'lake Cuyamaka'. In het restaurantje daar hebben ze heerlijk eigengemaakt appelgebak en vanaf het terras een mooi uitzicht over het meer. Daar hebben we ook kolibries gezien. Ze hadden voederhuisjes opgehangen om ze te lokken.


Verder hebben we nog even gestopt bij 'Iron Wood Inn'. Het was geen probleem om alleen even van het toilet gebruik te maken, erg vriendelijke eigenaar. Er stonden allemaal mooie ijzeren beelden in western-stijl.


Vlak voor we bij de camping waren kwamen we nog langs Salton Sea, de moeite waard om even voor om te rijden. Daar zijn heel veel dadelpalm plantages, leuk om te zien!

Ons plekje in Joshua Tree National Park:

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan