Dag 16 en 17, 24 en 25 mei: Kelowna - Vancouver

Door Sabine Frijns - 26-05-2016 06:15

Kelowna (licht bewolkt/zon, 20 graden) - Vancouver (licht bewolkt/zon, 20/23 graden): 360 km

Gisteren van Kelowna naar Vancouver gereden en daarna gewoon op de camping gebleven, eens even lekker niks. ’s Avonds nog even langs de receptie gelopen, om te informeren hoe we morgen het beste met het openbaar vervoer naar het centrum van Vancouver gaan. 

En zo inderdaad vanochtend gedaan, op weg naar Vancouver. Eerst met de bus en daarna met de skytrain, alles bijelkaar toch ruim een uur. We stappen uit vlakbij Chinatown, waar we wat rondlopen. Vervolgens naar Gastown, het zogenaamde oude, historische deel van Vancouver. En daar is het zo gezellig, dat we daar min of meer de hele middag blijven. Lekker wat rondlopen, heerlijk op het terras; want het is prachtig weer. Nog even naar de haven gelopen, waar net een enorm cruiseschip aangemeerd ligt. Weer terug naar Gastown, naar een Ierse pub en nog maar weer eens heerlijk sushi gegeten. Moeilijk kiezen, deze of die van 2 dagen geleden, maar het was weer behoorlijk lekker. En voor zover wij gezien hebben; Vancouver is een gezellige, maar ook zeker een mooie stad. 

Jammergenoeg moeten we terug naar de camping. Morgenvroeg moeten we uiterlijk om 11.00 uur in Seattle zijn om de camper in te leveren, dus we moeten nog opruimen, koffers inpakken en poetsen. In Seattle hebben we nu nog 2 dagen/nachten een hotel. Helaas… onze laatste paar dagen zijn aangebroken… 

Tot morgen weer!

Bye bye Canada (je was zo mooi), back to the USA!!

Reacties

Joni 26-05-2016 09:22 {{button-38851}}

Jeetje, zit het er alweer bijna op?? Potverdorie, niks meer te lezen straks! ;-p
Nogmaals GENIET dan nu nog een beetje extra van de laatste dagen! Alvast een goede terugreis en tot héél snel!! xxx

Jolanda 26-05-2016 10:18 {{button-38854}}

Neem het goede weer mee naar huis en reis veilig terug.

Angelique 26-05-2016 22:14 {{button-38880}}

Nog maar een paar dagen.....wat gaat dat snel. Hopelijk ging het voor jullie minder snel. Veel plezier weer in de USA :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan