New Orleans dag 3

Door - 10-06-2016 02:47

Hallo volgers,

Wij komen nog even terug op gisteravond. Aangekomen in Canal Street hebben heerlijk gewandeld richting Frenchmanstreet om te genieten van de muziek en entourage. Daarna hebben we hetzelfde gedaan in Bourbonstreet en dat was wederom top en zijn daarna richting Trolleybus gelopen. 

We stonden met een man of 10 bij de halte te wachten en er kwam een auto aan en stopte bij het stoplicht met lekkere harde muziek. Dus wij begonnen met z'n allen te dansen en hij kreeg het in de gaten en deed lachend de volumeknop voluit en zijn ramen open. Wat was dat een leuke spontane actief en dat is het voorbeeld van het gevoel in The Big Easy. Aangekomen bij onze halte hebben we nog een afzakkertje(s) gehaald.

Vandaag zijn we gestart met de Trolleybus richting het eindpunt van de lijn op St Charles Av. Louise was helemaal in haar nopjes want er stonden alleen maar mooie authentieke huizen. Ze bleef maar foto's maken en ik had het idee dat ze was ingehuurd door Google Maps. 

Na de lunch zijn we richting het verzamelpunt gelopen voor de Katrina tour.  We hadden als gids Miss Mary en ze vertelde leuk en bevlogen over de gebeurtenissen rond deze periode. Bijvoorbeeld haar huis was nog redelijk intact en ze ging na drie dagen richting Natchez voor een paar maanden bij haar schoondochter logeren. Het huis van haar zoon was geheel verwoest maar is gelukkig herbouwd. 

We hebben onder andere de plekken bezocht waar de dijken doorbraken, verschillende wederopbouw projecten bezocht en als laatste een bezoek gebracht aan het Hurricane Katrina Memorial.

Het was wederom een mooie leuke leerzame dag. 

Morgen gaan we naar Mobile in de staat Alabama. 

Groetjes , 

Theo &Louise 

Reacties

wilma 10-06-2016 07:40 {{button-39467}}

wat een leuk bericht weer en wat een belevenissen iedere keer weer leuk om te lezen ,nou weer veel plezier ,dan heb ik weer wat te lezen grtjes en geniet ze

Caroline Wessels. 10-06-2016 08:34 {{button-39470}}

Weer een leuk bericht.
Genieten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan