Onze inpaklijst: digitale vraagstukken

Door - 02-07-2016 15:24

Scheveningen, juli 2016

Tja, wat zullen we allemaal meenemen. Kleren zijn het minst interessante deel. Papieren zijn een noodzakelijk kwaad. Toiletartikelen gaan ons helpen in het warme klimaar van de VS  het samen reizen aangenaam te houden.

Maar de allebelangrijkste vraag is: 'Welke apparatuur nemen we mee?'         De kinderen willen het liefst hun vrij nieuwe en mooie laptop meenemen. Ik ben daar fel op tegen: die apparaten zijn relatief groot en vooral nogal kostbaar. Maar nog belangrijker, ik vind het niet leuk als de mannen op elk mogelijk moment zich verschuilen achter dit apparaat. Thomas heeft het afgelopen jaar een Lenovo-tablet aangeschaft. Zijn plan B is dus snel klaar: hij neemt zijn tablet en de e-reader mee.

Pieter heeft een Ipad, een digitale camera en een telefoon. Ook voor hem is het dus snel duidelijk.

Maar Martijn dan? En ik? Na maanden discussie hak ik de knoop door. Ik schaf eindelijk zelf een Ipad aan (wow wat een luxe). En natuurlijk moet (voor het geval dat) de Iphone van het werk mee. Ook mijn (al bijna stuk gelezen) e-reader gaat in de handbagage en natuurlijk mijn geweldige nieuwe digitale Canon-camera. En met de aanbschaf van een Ipad is het 'probleem' van Martijn ook opgelost: hij kan het oude tabletje dat ik vaak gebruikte krijgen.

Om te voorkomen dat we 'leeg'  raken, wil Thomas vervolgens een aantal powerbanks aanschaffen en een flinke stekkerdoos met wereldstekker. Het zal toch niet gebeuren dat we digitaal stil komen te liggen?

Het zal mij benieuwen of we, bepakt met al deze digitale hulpmiddelen, in de parken vaak wifi zullen hebben.devil

 

 

Reacties

Lia Hack 02-07-2016 17:28 {{button-40016}}

waar kan ik je mijn email sturen voor jullie te volgen Irene ?

Joke Tjeerds 02-07-2016 23:59 {{button-40023}}

weten jullie dat je ook (in Lisse) een tom tom kunt huren met alle bijgewerkte kaarten, voor jullie dus van de VS. Is ons heel goed bevallen.
Vanaf Toronto naar de Niagara is nog een heel stuk rijden , en vooral over hele drukke wegen. Wij woonden daar vorig jaar 6 weken.
In Toronto een tour maken gedurende die 8 uur?

Heel leuk om jullie reis te mogen volgen, vooral omdat wij met onze "reistic" al die gebieden hebben bezocht, genieten!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan