Vr. 24 juni Osoyoos –Manning Park

Door Ria en Gerard de Jong - 27-06-2016 21:25

Gisteravond is het gaan stormen zodat buiten zitten geen optie meer was. Ook toen we naar bed gingen voelden we de camper schudden door de storm. Ondanks dat, uitstekend geslapen. Via de wijngaarden vanmorgen naar het Dessert Center.

Een film gezien over de First Nation en buiten gewandeld door het woestijngebied aangekleed met informatie over de First Nation en hun gebruiken. We waren cultureel goed bezig. Na diverse waarschuwingsbordjes over ratelslangen gezien te hebben kwamen we er met de wandeling een tegen. Hij lag in het zonnetje midden op het voetpad. Een ratelslang van 60 á 70 cm lang. Ons gespeur links en rechts in de bosjes en onder stenen werd beloond.

Daarna op weg richting Manning Park. Onderweg veel regen gehad. In Princeton de laatste maal boodschappen gedaan om de komende drie dagen met de camper te overbruggen. Ook de gastank nog maar even laten vullen om in het park zonder voorzieningen niet voor verrassingen te komen staan. Zonder elektra-aansluiting zijn de koelkast, de warm water voorziening en natuurlijk ook het gasfornuis afhankelijk van gas. Na een bezoek aan het Visitor center hebben we ons plekje op de Lightning Lake Campground ingenomen. Bij het oprijden stond er het bordje FULL. Gelukkig had ik besproken met de gedachte: het is weekend, mogelijk gaan de Canadezen ook een weekend kamperen en dat bleek inderdaad zo te zijn. Ook hier is het weer gaan regenen dus we beginnen met binnen zitten.

Reacties

Hanneke Mooij 28-06-2016 09:12 {{button-39932}}

Mooie foto van de ratelslang.
Niet alleen wij, maar ook jullie hebben geregeld regen, jammer!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan