Za. 25 juni Manning Park

Door Ria en Gerard de Jong - 27-06-2016 21:44

De dame van het Visitor center had gisteren gezegd dat het vandaag droog zou zijn en dat klopte gelukkig. We begonnen zelfs met de zon. Na het ontbijt hebben we de Lightning Lake Trail gelopen, een rondje meer dus.

Weer terug bij de camper aan de welverdiende koffie gegaan en daarna op pad voor de Three Falls Trail. Na een tijdje lopen met zijn tweeën zonder ook maar iemand tegen te komen vonden we het niet verstandig om door te lopen, we zijn namelijk nog steeds in baer county. Terug bij de camper besluiten we om naar de overzijde van de highway te gaan, naar de Cascade Lookout. We rijden nog maar net en daar staat een black bear midden op de weg. Wij zijn verbaasd om hem te zien en hij schrikt van ons en duikt meteen de bosjes in. Een fotootje maken zat er niet in. De Cascade Lookout ligt behoorlijk hoger dan het park dus we hebben een mooi uitzicht op de omgeving.

De Clark’s Nutcracker (vogel) was ook duidelijk aanwezig.

Boven gebruiken we ook de lunch met dus een prachtig uitzicht. We gaan terug naar de camping, we willen onze hout voorraad nog opstoken. Het blijkt te nat te zijn waardoor het meer rook dan vuur is. Gelukkig komt de parkwachter langs met droog hout dus we kunnen onder een blauwe hemel nog lang genieten van ons kampvuur, bakkie koffie, glaasje, enz.

Reacties

Wim en Ada 28-06-2016 08:18 {{button-39929}}

ha,ha, die Gerard: wat een mooie aktiefoto!

Hanneke Mooij 28-06-2016 09:15 {{button-39933}}

Leuke foto, broertje!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan