Canyonlands National Park

Door Rianne - 07-06-2016 03:40

Na weer een heerlijk gratis ontbijtje in Hampton Inn Glenwood Springs, auto volgetankt en de Interstate 70 gevolgd richting Moab! Ook samen maar besloten dat we Black Canyon of the Gunnison laten schieten, het is er slecht weer en toch erg omrijden, deze tijd besteden we liever in het Canyonlands National Park. 
Rond 13 uur kwamen we aan in dit park. We hadden er beiden niet hele hoge verwachtingen van, maar daar zijn we op terug gekomen; wat een prachtig park! We zijn begonnen bij Grand View Point Overlook en veel uitzichtpunten meegepakt onderweg. We hebben een mooie hike gemaakt naar Mesa Arch, alvast een voorproefje voor het nationale park Arches wat we morgen gaan bezoeken. 
De dag hebben we afgesloten bij Dead Horse Point State Park, ook weer prachtige uitzichten bij langs gelopen en gereden. We hebben foto's aan het fotoalbum toegevoegd, maar zijn beiden van mening dat de prachtige vergezichten toch niet zo mooi op een foto tot zijn recht komt. 

Reacties

Mirjam 08-06-2016 09:35 {{button-39401}}

He ladies!

Canyonlands NP is inderdaad onbekend & onbemind; maar prachtig he! Ik ben blij dat ik 2 medestanders heb om dit park te promoten; ENJOY!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan