Dag 9 Grand Teton

Door Conny en Matty - A long time ago

Vandaag vertrokken uit Yellowston op weg naar Grand Teton, dit ligt ten zuiden van Yellowstone. Onderweg zijn we regelmatig gestopt om foto's te maken van indrukwekkende berglandschappen. Vele bergtoppen met sneeuw bedekt, echt prachtig. Onderweg werden we verrast dat we weer (even) verbinding hadden met onze telefoon maar vervolgens viel het netwerk weer even snel uit.

Voor vandaag hadden we een mooie wandeling uitgestippeld bij Jenny Lake. Dit is een meer omringt door bossen en wij wilden lopen naar het uitzicht bij Inspiration Point. Volgens de kaart was het een wandeling van ongeveer 0,7 mile oftewel ruim 1 km. Het was een behoorlijke pittige wandeling want het was alleen maar bergopwaarts en zeker verder dan 0.7 mile maar een prachtige klim. Na dik anderhalf uur te klimmen hebben we kunnen genieten van een prachtig uitzicht. De terugweg heb ik toch mijn gps aangezet om te kijken hoever het daadwerkelijk was en inderdaad was het 4 km afdalen en nog 1 km naar de auto toe. De amerikanen mogen deze afstanden wel eens aanpassen op de kaart.

Vervolgens zijn we naar onze camping gereden in het plaatsje Jackson waar we een verschrikkelijke belachelijke prijs moesten betalen. Het is een super toeristisch stadje, wel weer even echt wennen.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!