Dag 15 naar Durango

Door Conny en Matty - 25-06-16 05:43

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan, buiten ontbeten en daarna naar de supermarkt geweest. Nadat de koelkast was gevuld moest er nog benzine getankt worden en toen op naar Durango.

Het was onze laatste grote verplaatsing op een dag, gelukkig maar want die mijlen rijden over die rechte saaie wegen is wel genoeg geweest. Als je ergens afslaat en je navigatie zegt nu 97 mijl (= 155km) rechtdoor dan weet je het wel weer.frown

Onderweg zijn we nog langs Monument Valley gekomen, vlak langs de camping waar we in 2005 al eens zijn geweest, we hebben het park links laten liggen en hebben alleeen van afstand genoten van enkele grote rotsen die zo karakteristiek voor Monument Valley loodrecht uit de grond lijken te komen.

In Durango hebben we weer een KOA geboekt, een erg fijne landelijke otganisatie met goede campings altijd aan de rand van de plaats. Ze hebben ook altijd goede voorzieningen en ze zijn erg schoon.
Als laatste voordeel is ook de prijs, die is een van de laagste die we tegenkwamen, bovendien krijgen we altijd korting met de Tiogapas of met de vermelding dat we een huur RV hebben van Road Bear.

Kortom en rustige dag, vanmiddag lekker gelezen met een koud biertje en de camping eens rondgewandeld.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie