Dag 19 terugreis naar Denver

Door Conny en Matty - 28-06-16 05:47

En dan denk je van och maar 5 uurtjes rijden en dan zijn we in Denver. Dus beginnen we de dag met een heerlijk ontbijtje, eitje met ontbijtspek voor Matty want hij moet toch maar weer de kilometertjes rijden. Volgens de tomtom konden we rond 3 uur in Denver zijn. Haha dan moet je geen files hebben en die hadden we wel, eigenlijk meer wegwerkzaamheden. Op een moment kwamen we op de interstate (snelweg) en toen was het nog maar een lange weg rechtdoor en je gelooft het niet maar echt 330 km alleen maar rechtdoor zonder afslag. Kun je ook niet verkeerd rijden. We hadden vandaag bewust voor de snelweg gekozen want Matty was wel een beetje klaar met al die bochten langs afgronden, hobbeldebobbel wegen.

Toen we van de snelweg afwaren was het nog maar 30 km en je raad het niet jawel hoor we mochten weer een hele steile berg op. Maar dat zou dan ook waarschijnlijk onze laatste berg zijn. 

We dachten een camping geboekt te hebben dichtbij waar we morgen de camper in moeten leveren maar dat valt ook nog een beetje tegen helaas.

Tja en dan moet je toch weer gaan inpakken en opruimen met een dubbel gevoel want eigenlijk zou je nog veel meer willen zien maar wat voelt het ook weer goed om naar huis te mogen.

Morgenvroeg staan we vroeg op want we willen graag om 9 uur bij ons verhuurbedrijf zijn zodat we op tijd voor de shuttlebus zijn om ons naar het vliegveld te brengen.

Vandaag geen foto's want van ingepakte koffers maak je geen foto's.

Reageren is uitgeschakeld voor deze weblog.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie