Dag 4 - Lake Louise & Lake Morraine

Door T&E - 19-06-2016 00:27

We zijn bijtijds vertrokken 10:00 uur Canadese tijd. Eerst moesten we tanken omdat we hadden begrepen dat dit tussen Lake Louise en Jasper een lastig verhaal word. Tanken op zich is al een uitdaging, er zijn toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat je propaan uitstaat tijdens het tanken en gooi naast diesel ook extra liquid voor de diesel in de juiste opening naast de diesel.

Na het tanken zijn we naar doorgereden naar Johnson Canyon, een toeristische trekpleister, maar ook zeker de moeite waard. Ook hier kon je twee trails lopen en
Wij kozen voor de langste. We liepen langs de bergen, kleine watervallen en heel veel Chinezen. Echt niet normaal Chinezen vind je echt overal. 

Na Johnston Canyon gingen we op zoek naar een nieuwe campground. Deze hadden we niet vastgelegd en daarom wilde we er een beetje op tijd zijn. Dit keer hadden we een pull through campground. Dit is met name voor campers op doorreis. 

Nadat we onze nieuwe campground Lake Louise hadden gevonden zijn we doorgereden naar Lake Morraine en Lake Louise. Het blauwe water van deze twee meren ontstaat door de witte sneeuw die smelt van de bergen, wat mengt met zand en in het meer terecht komt. De reflectie van het zand zorgt voor de blauwe gloed over de meren. Het waren echt prachtige plaatjes, heel sereen. We hebben op deze plekken veel foto's geschoten en een klein stukje gewandeld. 

Daarna zijn we terug gegaan naar onze campground en hebben gekookt en gestookt! Verder hebben we een rustige avond gehad en vonden we het heel fijn dat we nu wel de verwarming aan konden doen. Ha ha! Morgen gaan we richting Jasper!

Howdy! 

T&E

Reacties

Arnoud 19-06-2016 19:59 {{button-39757}}

Leuk om dat zo mee te lezen. Gaan jullie vanavond chinezen?

Denny 21-06-2016 22:14 {{button-39811}}

Dat stukje over die Chinezen is een inkoppertje voor me,maar ik hou me in😂
Enjoy

Arjen 21-06-2016 22:33 {{button-39814}}

Ik durf ook niks over de chinezen te zeggen ;-)

Melanie 02-07-2016 08:21 {{button-40009}}

Fijne dag vandaag 😃
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan