Dag 4 - Lake Louise & Lake Morraine

Door T&E - A long time ago

We zijn bijtijds vertrokken 10:00 uur Canadese tijd. Eerst moesten we tanken omdat we hadden begrepen dat dit tussen Lake Louise en Jasper een lastig verhaal word. Tanken op zich is al een uitdaging, er zijn toch een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zorg ervoor dat je propaan uitstaat tijdens het tanken en gooi naast diesel ook extra liquid voor de diesel in de juiste opening naast de diesel.

Na het tanken zijn we naar doorgereden naar Johnson Canyon, een toeristische trekpleister, maar ook zeker de moeite waard. Ook hier kon je twee trails lopen en
Wij kozen voor de langste. We liepen langs de bergen, kleine watervallen en heel veel Chinezen. Echt niet normaal Chinezen vind je echt overal. 

Na Johnston Canyon gingen we op zoek naar een nieuwe campground. Deze hadden we niet vastgelegd en daarom wilde we er een beetje op tijd zijn. Dit keer hadden we een pull through campground. Dit is met name voor campers op doorreis. 

Nadat we onze nieuwe campground Lake Louise hadden gevonden zijn we doorgereden naar Lake Morraine en Lake Louise. Het blauwe water van deze twee meren ontstaat door de witte sneeuw die smelt van de bergen, wat mengt met zand en in het meer terecht komt. De reflectie van het zand zorgt voor de blauwe gloed over de meren. Het waren echt prachtige plaatjes, heel sereen. We hebben op deze plekken veel foto's geschoten en een klein stukje gewandeld. 

Daarna zijn we terug gegaan naar onze campground en hebben gekookt en gestookt! Verder hebben we een rustige avond gehad en vonden we het heel fijn dat we nu wel de verwarming aan konden doen. Ha ha! Morgen gaan we richting Jasper!

Howdy! 

T&E

Reacties

Arnoud A long time ago

Leuk om dat zo mee te lezen. Gaan jullie vanavond chinezen?

Denny A long time ago

Dat stukje over die Chinezen is een inkoppertje voor me,maar ik hou me in😂
Enjoy

Arjen A long time ago

Ik durf ook niks over de chinezen te zeggen ;-)

Melanie A long time ago

Fijne dag vandaag 😃
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!