Las vegas

Door Bert Karst - A long time ago

Woensdag 27 juli.

 
Nu de 2e dag in Las Vegas. Maandag nacht om 1.00 uur aangekomen in Sodom en Gemorra. Een rustige vlucht gehad. Ons hotel staat vlak bij de Strip, waar alle grote hotels met casino's staan. We slapen op de 17e etage. Op de 22e etage, op het dak, heb je het zwembad. Eerst op bed om vervolgens om 7.00 uur weer wakker te worden. Ik ben er uit gegaan en ben de Strip op gelopen om ergens een kop koffie te kopen en wat te kijken. Nog wel koel zo 's ochtends vroeg, nog maar 30 graden. Ik zag redelijk wat hardlopers lopen. Toen had ik het idee, dat ga ik morgenvroeg ook doen. Het is er uiteindelijk niet van gekomen, vond het toch wel te warm en te vroeg. Gisteren een gedeelte van de Strip afgelopen, met een tussenstop bij de Mac ivm de hitte van 45 graden, om ons vochtgehalte weer op peil te houden. Ons doel was om naar de rand van de stad te gaan naar het bord Las Vegas sign. "Welcome in fabuleus Las Vegas"
Daar waar iedereen al dan niet een groepsfoto neemt. Er stond een jongeman bij die aanbood om van iedereen een foto te maken. Dat deed hij dan gratis, maar je mocht hem er wat voor geven. Vele toeristen lieten zich hem op de foto zetten en gaven hem dan toch wat geld. Hij staat ook met de hitte zijn diensten aan te bieden. Op de terugweg had ik met Wietse de discussie hoeveel deze man zou verdienen. Wij hadden  als Nederlanders hem ruim gegeven wel 1 dollar. We kwamen tot volgende rekensom: stel dat er over een hele ongeveer 500 mensen daar komen zowel individueel als groeps verband. 300 personen geven de man gemiddeld 2,50 dollar X 7 dagen X 52 weken. 
Wat verdient deze man op jaar basis? Over de uitkomst valt niet te communiceren en er is ook geen prijs aan verbonden. 
 
Intussen is het donderdag geworden en gaan zo in onze grote auto richting Bryce Canyon, waar we 2 dagen geen  WiFi hebben. We gaan daar wandelen en genieten van de natuur en de rust

Reacties

Peter, Inge & de schutting boys A long time ago

Wat een mooie avonturen. Leuk om te lezen. Veel plezier in Bryce. Het is daar prachtig! Geniet!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinar over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!