Las Vegas en de wildernis in.

Door Bert Karst - A long time ago

Hallo Mensen

Nu weer wat berichten uit het Wilde Westen.Na onze 1e dag Las Vegas zijn we s' avonds naar Freemont streeft gegaan. Het oude Las Vegas met overdekte straten met miljoenen neon lampjes boven je waar van alles op geprojecteerd wordt. Langs dat dak vliegen mensen aan een kort langs het dak de straat door( een attractie ). 

De volgende dag was Jochem jarig. 19 jaar al weer. Hij kreeg geld van ons om te gokken . Helaas je moet 21 jaar zijn om te mogen gokken , daar kwamen we later achter. Auto opgehaald van The AirPort en naar de Wallmart gereden om de rest van onze campingspullen te halen ( coolbox, pannen , ed en natuurlijk eten) In de Wallmart kun je ( Bijna ) alles krijgen. Thuis gekomen uit eten ivm onze jarige Job. Hij koos voor " Danny's echt Amerikaans eten dus lekker aan de burgers en frites. S' avonds de Stip afgelopen waar alle casino,s en hotels aan zitten. Jochem en Wietse in hotel New York nog even in de achtbaan die door en buiten om het hotel raast. Elk hotel is net een pretpark . Venetië met zijn zingen de gondeliers op de bootjes die door het hotel varen. Parijs met zijn gezellige straatjes etc. Laat op bed. De volgende dag inpakken en weg wezen op naar Bryce Canyon Nationaal Park. Weg van de drukte en de rust op zoeken en de natuur. Door de woestijn en de weidse vergezichten richting de meer ( rode) Rotsen landschap. Midden in het park bij Sunset point de tent op gezet onder de bomen. Basic voorzieningen ( toilet, water) verder niets.s' avonds ons vuurtje aan gedaan en de BBQ is klaar boven ons vuurtje. 21 uur is het donker dus vroeg op bed. Mooi op tijd opgestaan ontbijt en op naar de canyon. Afgedaald Bryce Canyon in de Navajo trail. Een mooie route de diepte in langs de rode pieken Hoodoo's en de uitgeslepen rode gele en rossige rotsen. Via Queens garden terug. Het was erg warm dus flink water drinken. Door rots spleten alles was even mooi. Weer een flinke klim omhoog. Met die hitte valt dat niet mee. Boven nog even langs de kampwinkel van het park gegaan om wat eten te kopen en bij de tent gekookt nog wat kaarten en de zonsondergang over Bryce Canyon gezien vanaf Sunset point. Als het donker is naar bed. Het is erg rustig op de camping grote plaatsen dus niet zo hutje mutje als bij ons , Geen lawaai op de camping dus een goede nachtrust.

Reacties

Ietje deWit A long time ago

Mooi verhaal en ik heb de foto,s gezien schitterend.

Ellie de Haan A long time ago

Jullie hebben je alweer helemaal ondergedompeld in het Amerikaanse. Zowel grote burgers alsook grootse natuur. Heerlijk.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!