Verblijf in Rapid City

Door Bert Karst - A long time ago

Verblijf in Rapid City

Gisteren vanuit Rapid City Mount Rushmore bezocht en de Crazy Horse( de 4 presidenten in de rotsen en de Indiaan) vandaag richting The Badlands National Park . Een soort maanlandschap met gekleurde stenen / rotsen. Van geel tot Oranje en paars en groen. Het was wat bewolkt maar dat was niet erg maakte het wat minder warm. Mooi gezicht de uitgestrektheid van het gebied. Het lag dicht bij een Indianen reservaat en een deel was nog niet verandert door aanleg van wegen. Nog een aantal Bighorn Sheeps gezien en prairie dogs. Allemaal even leuk en bijzonder dat je dat zo dichtbij ziet en niet in de Wildlands in Emmen.
Nu even rustig aan het zwembad dit verslag aan t schrijven . Morgen gaat de reis weer zuidwaarts richting Cheyenne en dan door via de Rocky Mountains naar Denver. Het einde van de reis komt in zicht vandaag onze laatste kampeer nacht. Nu gaat de tijd toch wel snel. We zijn het besef van tijd en data wat kwijt. Volgens mij zijn we ook wat verjaardagen vergeten.Pita Jannie Alie nog van harte Gefeliciteerd. Sorry niet zo attent. We hebben hier belabberd internet vanmiddag bij de Mac even weer wat foto's op ons blog gezet voor de liefhebbers die naast het verhaal ook de plaatjes willen zien ( klik op foto album) Groet van ons allen Bye 

Reacties

gea.nijhoff@home.nl A long time ago

Hoi allemaal,

Wat ontzettend leuk jullie verhalen te lezen en de plaatjes te zien. Vandaag heb ik vakantie gekregen en vertrek naar Portugal. Het weer hier is echt bagger 😕. Geniet van jullie laatste week.
Groet Gea

Sita A long time ago

Fijne vakantie Gea en veel plezier in Portugal
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!