Van Denver naar huis

Door Bert Karst - 15-08-16 18:24

Hallo allemaal

Dit wordt ons laatste verslag. Gisteren een dag Denver gedaan . Het Capitool , winkelstraten, oude gebouwen. Een rustige stad . Nu was het ook zondag . De winkels waren wel open maar dan is het bij ons drukker op een koopzondag.Lekker uit eten geweest en terug in ons ( dit keer ) comfortabele hotel. Inpakken en spullen achterlaten voor wie het wil hebben( coolbox pannen voetbal ) Wie weet kunnen de cleaning ladies er iets mee. 

We zitten nu op Denver international AirPort . Net onze huur auto ingeleverd . Ging heel snel . Met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal. Nu wachten op Air Canada naar Toronto en dan vandaar door naar Amsterdam.

We hebben heerlijke vakantie weken gehad in Amerika . Het lijkt al weer zo lang geleden dat we vertrokken. Alles is goed gegaan. We hebben mooi gekampeerd en in verschillende hotels gezeten ( op een slechte na allemaal prima) . Met de auto ging alles goed. We hebben weer een prachtig mooi deel van Amerika gezien. Mooie steden en schitterende natuur. Leuk om dit met je kinderen te doen. Volgend jaar weer " gewoon " met de klap caravan weg. Is ook altijd erg leuk!!  We hebben genoten van alles en zijn weer vele ervaringen rijker. Bedankt Een ieder die het leuk vond om ons te volgen . We vonden het leuk om dit blog bij te houden zo kon een ieder mee genieten. Bedankt familie om pa en ma deelgenoot te laten zijn . Iedereen bedankt voor de leuke reacties.

Op naar Amsterdam en Grunn van 33 graden naar 19 . Hopelijk nemen we wat mooi weer mee.🇺🇸🇾🇪☀️

Ps Mocht je nog eens meer foto's willen zien dan op het blog , kom gerust eens langs ( we maken wel een selectie uit de vele vele foto's)

Groeten Sjoerd Wietse Jochem Bert en Sita

Reacties

Peter, Inge & de schutting boys 15-08-16 18:55

Hi,
Wij zijn gisterenavond weer thuis gekomen en zijn reuze benieuwd naar jullie verhaal.
Goede reis en tot over de schutting ☺

Sita 15-08-16 22:52

Haha . Hebben jullie ook een leuke vakantie gehad? Fijn dat jullie weer veilig in Grunn zijn. Wij zijn net geland in Toronto . Nu wachten op de vlucht naar Amsterdam. We zien elkaar snel ( tot over de schutting ( haha) of gewoon even op de koffie.

gea.nijhoff@home.nl 15-08-16 23:41

Prachtig om jullie verhalen te lezen. Ja zo'n vakantie is dan ook toch ook weer voorbij. Fijn dat jullie zo genoten hebben. Ik zit nu in portugal heerlijk genieten van het mooie weer. Ben benieuwd naar de foto's . Tot in Grunn xGea

Pita 16-08-16 15:45

Bedankt voor jullie reisverslag , een warm weer welkom in ons kikker landje. Lekker na genieten van dit mooie avontuur.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie