Viva Las Vegas

Door Manuela Steenberg - 04-08-2016 07:21

Woensdag 3 augustus

Wat een vreselijke nacht... Dit motel was echt te shabby... De kids hebben goed geslapen, maar Erwin en ik nauwelijks. Heel veel lawaai van dronken dropjes, ruzies in de gang, lawaai van het verkeer, brrrr...
Om 6.00 uur zijn we allemaal al wakker. We houden eens even familieberaad: wat willen we nog doen de komende dagen? Erwin wil graag een extra nachtje in hetzelfde hotel in Phoenix, zodat we daar rustig de auto kunnen herpakken en spullen kunnen weg gooien. Prima, er is een kamer vrij, dus hup, die wordt geboekt. En wat doen we dan vannacht? De kids willen heel graag nog een nachtje extra in las Vegas blijven. Stiekem vinden wij deze mensengekte, na al dat natuurschoon, ook wel even leuk. Maar dan wel echt in een ander motel... We zoeken via internet een motel 12 km van de strip,lekker rustig. Het is een suite met een woonkamer en 2 slaapkamers met slaapplekken voor 6 mensen. Ook nog een pool. Prima betaalbaar. Wat willen we nog meer? Boeken dus.

We douchen even snel. Kai komt even mijn shampoo bietsen, hoeven Vico en hij niet op Erwin en Mika te wachten. Blijkt later dat hij mijn dure gezichtsreiniger van L'Oreal heeft gebruikt als shampoo... Wat denk je: de hele dag vet haar.... De douches zijn gezamenlijke douches dus niet je van het, maar we doen het ermee. Gauw spullen pakken en hup, wegwezen en hier echt nooit weer komen,

We besluiten de ochtend door te brengen bij Hotel Circus Circus. Eerst het ontbijt/brunchbuffet. Wat veel keuze weer... Onze favoriet is het omelet loket, waar iemand een omelet voor je bakt met de ingrediënten van jouw keuze. Heerlijk. Verder kun je het zo gek niet bedenken, of het is er (taco's, pizza, rijst...). Maar de dingen die wij Nederlanders wel verwachten (brood, broodjes) zijn er nagenoeg niet. Het is echt een supergoed en uitgebreid buffet, een aanrader.
Na het eten gaan we naar de circusact. Een dame doet onmogelijke dingen met veel te veel hoepels. Vroeger kon ik er ook wel eentje omhoog houden, en als ik erg mijn best deed nog 1 om de arm erbij. Deze dame lacht daarom... Niet te geloven wat zij ermee kan. 
De kids doen ook nog een paar spelletjes op de kermis. Voor 1 of 2 dollar kunnen ze hier een spelletje doen, dat zijn nog leuke prijsjes. Ze doen ook 1 spelletje waarbij kids onder de 12 altijd prijs hebben. Kai wint zijn prijsje echt, de andere 2 krijgen het prijsje: een schattig knuffeltje.

In het begin van de middag zoeken we het motel op. De kamer is nog niet klaar, dat duurt nog 1,5 uur. Maar we kunnen wel gebruik maken van de pool. Prima! Heerlijk afkoelen, het is ruim 40 graden, we rekenen maar niet uit hoeveel het boven de 40 is. Je kunt in ieder geval niet met blote voeten naar het zwembad lopen, de vloer is te heet, dan verbrand je je voeten. Tegen 15.30 uur checken we in. Even afkoelen in onze airco gekoelde kamer en dan weer hup, naar The Strip. Even nog bij de Walmart een nieuw slaapmatje kopen voor mij. Gebruiken we deze vakantie niet meer, maar dit matje kost hier maar 36 euro en in Nederland kosten deze matjes wel richting de 100 euro. 

We parkeren vlakbij hotel excalibur. Eerst even richting Luxor lopen, met zijn sfinx en pyramide. We zijn dan tegen avondeten tijd in excalibur. Al hebben we de lunch overgeslagen, we zijn nog zo vol van het ontbijt... Dit keer echt geen buffet, gauw ergens een burger met een frietje. Wel een supergoede burger.
We bekijken hotel New York New York en genieten vooral van een prachtige stenen waterwand. De kids gaan los en laten zichzelf helemaal nat worden. Prima, met deze hitte snap ik dat best...
Natuurlijk kunnen we de M&M store niet overslaan. Van hun eigen gespaarde zakgeld kopen ze elk een knuffel en Vico en Mika nog een portemonnee (Mika heeft natuurlijk geen zakgeld, maar nog heel veel verjaardagsgeld). Iedereen helemaal happy. Nog 2 nieuwtjes voor de roddelpers: Elvis en Michael Jackson leven nog, we hebben ze zelf gezien...

Het is mij onderweg een beetje in de rug geschoten, dus we houden het rond 21.00 uur voor gezien. Nog een laatste keer genieten van de lichtjes en dan gauw naar het motel rijden. De kids slapen binnen 10 minuten, Erwin post nog wat op Facebook en ik schrijf nog dit verslag en dan gaan ook wij lekker slapen. Het onweert nog wel even, en het regent ook nog een tijdje, maar daar merken wij in het motel bijna niets van. Lekker... Trusten.

Reacties

oma vinke 04-08-2016 09:22 {{button-41443}}

Ik hoop dat jullie vannacht beter slapen.

De Ebels 04-08-2016 10:57 {{button-41453}}

Fijn dat jullie er zo van genieten

Agnes 04-08-2016 15:32 {{button-41472}}

Hoi hoi,
heb even een paar verslagen achter elkaar gelezen. Maar nogmaals.. wat een fantastisch avontuur en wat bijzonder dat jullie dit zo met z'n vijfjes beleven!!! Nog even lekker genieten de laatste dagen maar dat gaat zeker weten goed komen!
Liefs van ons vijfjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan