Dag 5: Las Vegas 4-8-2016

Door - 09-08-2016 03:15

 

Na een hele korte nacht staan we weer op om te gaan ontbijten bij Denny’s. We moesten zelfs 20 minuten wachten zo druk het was.

Er was gelukkig snel plaats aan de bar. Lekker ontbijt voor een goede prijs. Daarna naar de Adventure Dome voor de kids in het hotel. Echt een klein pretpark. Ze gingen in twee te gekke achtbanen: El loco en Canyon Blaster. Ze waren echt vet. Volgens onze achtbaankenner Tycho was El loco de vetste die hij ooit heeft gedaan. Nou dat wil wel wat zeggen.

Nog even zwemmen bij het hotel. Heerlijk. Dan met de taxi naar Cruise America zo’n half uur rijden om onze camper op te halen. Ik had om een 14.30 uur een afspraak gemaakt.

Ik was in de veronderstelling met afspraak camper ophalen en weg. Nou, dat was pas een paar uur later. We hadden besloten om door te rijden naar Lake Mead en later op de route nog terug te komen naar Las Vegas.

Eerst natuurlijk flink eten, drinken, koelbox en stoelen inslaan bij de Walmart. Ff snel eten bij de Mac, want we waren stiekem toch veel tijd kwijt met boodschappen doen.

Het was nog een half uur rijden naar Lake Mead. We reden aan, maar het werd al snel donker. Je ziet dus echt weinig. Het duurde even voor we de camping konden vinden. Er waren nog wat platsen vrij. Het was daar zo rustig, dat we besloten om gewoon op een parkeerplaats te gaan staan. Ja, dat durfde ik gewoon. De hele camper ingericht. Het koelde niet af!!! Het was nog steeds 25 graden.

Verschrikkelijk. De kinderen vonden het ook spannend. Zagen rode ogen, een ranger kwam de parkeerplaats oprijden en reed weer weg. Ze zagen toch iemand lopen……..

Niet zo goed geslapen allemaal vanwege de hitte. Blij als het morgen is. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan