Dag 21: 20-8-2016 Los Angeles

Door - 22-08-2016 07:48

We moeten op tijd de parkeerplaats af. Dus lekker koffie voor onderweg en rijden maar. Richting Los Angeles. Ongeveer 2 uur rijden. 

Na een uurtje ongeveer gaan we de weg af en stoppen op het strand. Surferspoint. 

We gaan lekker ontbijten op het strand. Met een mooi uitzicht op een baai vol met surfers. Toast, scrambled eggs, sapje etc. De mensen moeten lachen daar. 

We rijden door naar Santa Monica. We gaan daar kijken bij de bekende pier met de kermis erop. Heel druk, maar wel leuk om te zien. De jongens herkennen dit van GTA. (Game)

We rijden door naar onze camping Dockweiler op het strand. Richting Los Angeles wordt het verkeer echt druk. 2x 6 balans en nog vol met auto's. 

Lekker zwemmen in de hoge golven en zonnen. 'S avonds BBQ-en. Er staan vooral Amerikanen hier voor het weekend. Ze zijn allemaal zo vriendelijk. We krijgen een magarita. En doen met andere Amerikanen een spel: Cornhol/ bean bag toss: proberen een zakje met mais in een gat te gooien. 

De sfeer is echt goed. Op het strand komen mensen hier het weekend vieren: vuurputten, bbq-en, muziek etc. Zo leuk om mee te maken. Zou in Nederland ook moeten kunnen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan