Flashy Jasper

Door Familie Verheyen - A long time ago

Het is best wel warm in Jasper. Overdag halen we temperaturen tot bijna 30°C; moeten we in de vooravond wel bekopen met een krachtige T-storm. Vanuit de hemel werden we meer gefotografeerd, dan dat we zelf foto's kunnen nemen. De hemel kleurde bij momenten volledig paars (toch heeft Anderlecht blijkbaar slechts 0-0 gespeeld. Teken van hierboven dat het niet goed was).

Vanmorgen eerst naar Maligne Valley getrokken voor een wandeling in de gelijknamige canyon. Vervolgens naar Maligne Lake, waar alle afvaarten naar Spirit Island al uitverkocht waren. Dan maar een wandeling naar Moose Lake. De teleurstelling is groot, wanneer blijkt dat 'you missed the moose by a minute'. We hebben nog even gewacht of deze terugkwam, tevergeefs.

Afkoelen deden we in Miette Hotsprings, 4 verschillende baden: 2 warme (39 en 41°C) en 2 koude (22 en 23°C). Ondertussen hoorden we regelmatig een pieptoon, om niet veel later te horen dat we de pools moesten verlaten wegens het dreigende onweer.

Verdere zoektochten naar elanden brachten geen succes mee. We zagen wel nog enkele bighorns, reeën en 2 vechtende wapiti.

Vanavond ook echt lekker gegeten in the Inn Room (Best Western) waarbij we live getuige waren van de gouden medaille van Thiam! De Olympische Spelen lieven hier stevig.

Reacties

Familie Roelen A long time ago

Amai, jullie hebben weer een ongelooflijk toffe vakantie!
geniet er ginder nog goed van en als je nog verder olympische nieuws van de belgen nodig hebt, dan kan Yara ze geven, want ze volgt hier alles op de voet (tot grote ergernis van de Rudy :-))

Groetjes,

Sigrid

Nina A long time ago

Verlofgangers,
Ik had zojuist een berichtje aangemaakt maar plots was het weg. Dus, een tweede poging ofwel ontvangen jullie het tweemaal. De foto's zijn overtuigend, het lijkt daar in het gebergte toch maar fris te zijn. Hier is het weer ook eindelijk aan het kantelen in positieve zin. De kaap van de 20 graden is ondertussen genomen.
De sportieve prestaties van de Belgen kunnen jullie ook volgen. De trainer van Standaard staat reeds ter discussie. Mogelijks rolt zijne kop.
We zijn gisteren naar de musical van Albert I gaan kijken. Een prachtig spektakel aan het kasteel in park De Merode in Westerlo. Meer dan 100 acteurs en figuranten en een 2000 toeschouwers.

Aangename vakantiegroeten en we kijken reeds uit naar het volgend verslag

Vader en Nina
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!