Via Whistler naar Vancouver Island

Door Familie Verheyen - A long time ago

De rit van Well's Gray naar Whistler was best pittig, zowel qua afstand als qua rijomgeving. Vanaf Lillooet was het veel draaien en keren, bergop en bergaf. Het landschap zorgt voor enige verzachting.

In Whistler slapen we in The Legends, zowaar de grootste kamer van deze reis. Jammer dat we hier maar 1 nacht verblijven.

Tijdens het ontbijt zorgden we zelf voor nog wat animo door het brandalarm te laten afgaan. We vonden de knop van de dampkap niet en als je dan worstjes bakt met het laatste restje boter, kan er als eens wat rookontwikkeling ontstaan :-).

In Whistler was er overigens een mountainbike event. Zowel downhill als de nodige tricks kwamen aan bod. Kort na de middag reden we naar Horseshoe bay, alwaar we de Ferry namen naar Vancouver Island. Bij aankomst in Nanaimo zetten we meteen koers naar Campbell River, onze verblijfsplaats voor de komende 3 nachten. Nanaimo uitrijden doe je trouwens via de plaatselijke A12, maw een 4-vaksbaan omgeven door winkels. Voor de eerste keer mochten we 120km/u rijden. Je moet de fietsers aan de rechterzijde er wel bijnemen en niet verschieten dat er ineens een rood licht staat.

Ons hotel is Campbell River is een pareltje. We hebben er 2 grote aangrenzende kamers die uitkijken op de oceaan. Voorlopig hebben we enkel wat zeevogels en zeehonden gezien.

Reacties

Nina A long time ago

We hebben wat problemen met onze computer. Hij is waarschijnlijk gehackt nadat we een update gekregen hebben van HP. Het is me dus ook niet duidelijk of jullie vanmorgen onze reactie ontvangen hebben .
De spanning stijgt hier voor de match van vanavond voor de gouden medaille tussen Belgie en Argentinië . Bij ons wordt ze uitgezonden om 22 uur hetgeen voor jullie op de middag is.
Frederik geeft een babyborrel op 15 oktober in de Berkemei te Vosselaar.
Sigrid vertrekt nu zaterdag naar Oostenrijk voor een 10- tal dagen. Vorige week heeft ze de sleutel ontvangen van hun appartement en dan kunnen ze nu op zoek naar een huurder.
Voor de rest nog warme groeten en geniet van de laatste week.

Wij
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!