13 augustus 2016: Denver

Door Fam. Houtman - 14-08-2016 05:35

We hebben vandaag de hele dag in Denver. Het hotel ligt redelijk in de buurt van het centrum, maar het is toch nog ruim een kwartier rijden met de taxi. We slenteren over 16th Street Mall, de winkelstraat in het centrum. Eerlijk gezegd valt het ons een beetje tegen. Er zijn veel kleding-/souvenierwinkels, restaurants en coffeeshops en maar weinig variatie. We besluiten naar het Denver Museum of Nature & Science te gaan. Dit blijkt een goede keus; het is een leuk museum waarin de natuur (prehistorie, volkeren en dieren) in Noord-Amerika centraal staat, in het bijzonder in Colorado. Maar er zijn ook tentoonstellingen over mummies en een planetarium. We vermaken ons er de hele middag en voordat we het doorhebben wordt er om vijf uur omgeroepen dat het museum gaat sluiten. Met de taxi weer terug naar het hotel.

's Avonds checken we in voor onze retourvluchten morgenavond en printen we de boardingcards. Ook worden de koffers herpakt zodat we zeker weten dat alles mee kan. Morgen onze laatste vakantiedag in de Verenigde Staten.

Reacties

mam en Elly 14-08-2016 11:07 {{button-42012}}

wat is de tijd toch hard gegaan,bedankt voor het versturen van al het moois in de verhalen,en de fotoos,we hebben er van genoten,ook wij hebben een stukje America ontdekt,wat een mooie reis was dit.

Rachid 14-08-2016 18:18 {{button-42029}}

Wat een mooie reis ,jullie hebben veel gezien en wij hebben ook mee kunnen geniet.
Bedankt.

Sjaak 14-08-2016 19:59 {{button-42031}}

Tjonge wat een gave trip. Die blijft je de rest van je leven wel bij. Mooie foto's ook, O.K. bijna allemaal. Time flies when you having fun helaas. Prettige terugvlucht en veel plezier weer thuis. Want je weet Oost West ...................thuis is ook niet alles.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan