14 augustus en maandag 15 augustus 2016: Denver - Boskoop

Door Fam. Houtman - 16-08-2016 18:08

Vanmorgen rijden we eerst naar de botanische tuin van Denver. Deze ligt maar een kleine tien autominuten van het hotel. Het is een prachtig aangelegde tuin me veel bloemen en vasteplantenborders. Petra en Bart zoeken een plekje in de schaduw en gaan borduren en lezen. Mark en Ronald lopen door de tuin om naar de planten en ook de dieren te kijken. In de tuin wordt veel aandacht geschonken aan biodiversiteit. Dus niet alleen de planten zijn belangrijk, ook de insecten en vogels.

Vervolgens rijden we Denver uit naar Morrison. Hier is het Red Rocks Natural Amphitheatre. Dit zijn prachtig gevormde rode rotsen waartussen een openluchttheater is aangelegd. In dit theater worden zeer veel concerten gegeven. Er is een leuk klein museum over het theater en de vele artiesten die er hebben opgetreden.

Voordat we naar het vliegveld rijden gaan we nog even naar Golden. Dit zou een leuk historisch centrum hebben waar we meteen wat willlen eten. Het centrum valt tegen en we besluiten dan maar naar het vliegveld te rijden om daar te eten. We leveren Desmond (de auto) weer in bij het verhuurbedrijf en gaan met de shuttlebus naar het vliegveld. Iets later dan gepland stijgen we op van Denver International Airport. We hebben echter een behoorlijke wind mee, waardoor we toch een kwartier vroeger in Londen zijn dan gepland. Helaas is dezelfde wind mee ook verantwoordelijk voor behoorlijk wat turbulentie tijdens de vlucht.

Op Heathrow Airport gaan we met de bus van Terminal 3 naar Terminal 5, waar we in Gate A terecht komen. We blijken naar Gate B te moeten. Dit gaat met een treintje. Vervolgens worden we met een bus naar het vliegtuig gebracht, dat ergens achter Gate C geparkeerd staat. British effinciency, zullen we maar zeggen. Als we dan ook nog eens een behoorlijk eind naar de startbaan taxiën hebben we het gevoel dat we naar Schiphol rijden, in plaats van vliegen. De vlucht zelf is echter zeer rustig en om kwart over vijf staan we weer op Nederlandse bodem.

Met deze zeer lange dag sluiten we onze vakantie in de Verenigde Staten af. We zijn in de afgelopen 23 dagen in negen Amerikaanse staten geweest en hebben in totaal ruim 4.225 mijl (6.800 km) gereden. Maar het was iedere mijl waard!

Het was GEWELDIG!!!

Reacties

Elly 17-08-2016 08:15 {{button-42108}}

Bedankt dat we "mee mochten op vakantie". Het was erg leuk om elke dag een stukje te lezen en de foto's te bekijken. Maar de live-verhalen zijn vast nog veel beter. We gaan het horen.

Sjaak 31-08-2016 07:30 {{button-42359}}

Net terug van mijn eigen vakantie en ik vond het leuk om mee te lezen. Wat een fantastische dingen hebben jullie gezien en wat is er toch veel om van te genieten. Hopelijk tot snel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan