Dag 3 New York

Door Annemie en Jan - A long time ago

04-09-2016

Vanmorgen alweer iets later wakker, we beginnen aan de tijd te wennen. Het was 7.00 uur, douchen koffie drinken en de tv aan. Dat was ff schrikken ze melden vanaf zondagavond tot maandagmorgen een zware storm die kan uitgroeien tot een tropische storm voor de kust van NY. Ook is de kans groot op springvloed, niemand mag het strand op!! Overdrijven de Amerikanen niet een beetje, buiten is het prachtig zonnig en warm zomerweer!  

Eerst maar eens inchecken op de United Airlines app. We kunnen gewoon inchecken en de vlucht vertrekt op tijd maandagmorgen 9.15 uur naar Salt Lake in time!! Afwachten dus....

We beginnen weer met een Amerikaans ontbijtje een muffin broodje met ei, een soort hamburger en kaas met een beker koffie! Smaakt niet verkeerd haha.

Omdat het prachtig weer is besluiten we eerst naar Rockefeller Observationdesk te gaan. Eerst tickets kopen en dan in 43 seconden 69 verdiepingen omhoog. Wat een uitzicht om ons heen NY Manhhattan we staan recht tegenover de Empire State Building, zien er achter de One World Trade Tower. De Hudson River met het Vrijheidsbeeld , de Brooklyn Bridge, Central Parc ..... top!!!

Daarna lopen we wandeling 3 vanuit Times Square naar Union Square, vandaar uit naar Chelsea Market en via de Nine Avenue terug naar Times Square onderweg nog zo'n dikke Amerikaanse muffin gegeten en geëindigd met een zelf samengestelde salade bij Europa Café .... heerlijk 👍

Dit was onze laatste dag NY, wat ons opvalt is dat het een schone stad is, er overal parken of parkjes zijn waar mensen relaxen of picknicken en kinderen kunnen spelen. Dat er alleen grote auto's gedisciplineerd rond rijden.Uiteraard de hoge gebouwen met mooie kerken ertussen. De glitter en glamour op Times Square en Broadway! 

Morgen maandag wordt een reisdag, om 5.45 uur worden we opgehaald door de taxi dan naar Newark Airport, 9.15 uur de vlucht naar Denver. Aansluitend de vlucht naar Salt Lake waar we plaatselijke tijd om 16.00 uur hopen aan te komen.We zitten dan op een tijdsverschil van 8 uur. Auto ophalen en naar ons hotel..

Groetjes en tot morgen !? 

Reacties

Annie A long time ago

Mooi verslag, ⁉️👍🍀😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!