Dag 4 New York - Salt Lake City

Door Annemie en Jan - A long time ago

Vanmorgen al vroeg op, we worden om 5.45 uur opgehaald met de taxi. De aangekondigde storm was typisch Amerikaans overdreven, een storm in een glas water!!! Het inchecken gaat toch weer anders dan we op luchthavens gewend zijn. Alles is selfservice, eerst koffer wegen dan een label uitprinten en de boardingcards. Dan ga je door security, aansluitend een ontbijtje op de luchthaven.  Ook hier zelf je koffie pakken en je broodje, dan scannen en betalen met je creditcard. Wat zijn we in Amerika zonder CC haha! 

Om 9.15 uur vertrekken we naar Denver daar overstappen naar Salt Lake City.  Hier komen we om 16.00 uur aan. Eerst bijna 4 uur naar Denver dan nog dik een uur naar Salt Lake City. Op de airport in Denver lunchen we met een Starbucks koffie, een sandwich en een muffin. Die zijn hier zoooo lekker! 

Om 15.45 uur landen we op de Airport van Salt Lake City, eerst bagage ophalen en daarna de auto. Jan heeft geluk hij kan kiezen uit 3 auto's waaronder een Chevolet Cruz dan hoeft hij niet lang na te denken. Met dank aan de navigatie van Dennis zijn we binnen 15 minuten bij ons eerste hotel, Best Western Cottontree.

Eerst rond gekeken, we kunnen gaan fitnessen of zwemmen..... toch maar niet. We gaan een hapje eten bij Village Inn, een "kleine " Southwest Chicken Salade met een emmer dieetcoke😳

Mijn oogjes vallen dicht, we zijn alweer vanaf 4.30 uur wakker en hebben 2 uur "overgeslagen "            Welterusten en tot morgen!

 

Reacties

Annie A long time ago

Weer een mooi verslag van een lange dag, wat een energie hebben jullie,
Ps hier zie en lees ik nieuwe reisleiders,⁉️Leuke baan voor jullie beiden " Reizen met de Bindels BV "
Fijne voortzetting 😜
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!