Dag 18 Cheyenne - Rocky Mountains

Door Annemie en Jan - A long time ago

Maandag 19-09-2016 

Vanochtend om 8.30 uur vertrokken naar de Rocky Mountains. Het was merkbaar drukker op de weg dan gisteren. Om 10.15 uur waren we bij het Estes Park Visitor Center, daar heel veel uitleg gekregen over de Rockies en trails die je kunt lopen.

Omdat het vandaag prachtig weer was hebben we besloten om de Trail Ridge Road te rijden vanuit Estes Park naar Grand Lake enkel 48 miles waar je ongeveer 1,5 uur op rijdt en dan terug.

Begonnen bij Falls River Entrance op 2511 m dan klimmen naar 3713 m het hoogste punt dan afdalen naar 2550 m bij Grand Lake en terug naar ons hotel in Estes Park. Wat een prachtige route bij iedere bocht weer een ander uitzicht en wat een mooie herfstkleuren die het geheel compleet maken ( zie foto's )  Wel merk ik dat ik last heb van de hoogte 😢 zeker bij Rock Cut waar we de Tundra Nature Trail lopen.

Wij zijn bij Estes Park vertrokken om 10.30 uur en waren om 18.00 uur bij ons hotel. Op het einde van de rit hebben we nog heel veel elks en wapiti's gezien, boven op de toendra marmotten en bij Forest Canyon roofvogels ( zie foto's ) De temperatuur wisselde van de 26,5 graden Celcius naar 14,5 graad en terug naar 26,5 graad!

Het was een prachtige dag in de Rockies met z'n herfst tooi 😍

Zoals gezegd om 18.00 uur ingecheckt bij onze Lodge met een prachtig uitzicht op de Rocky Mountains, vlug omkleden en gaan eten bij Chicago's Best! Daarna mijn blog schrijven en foto's plaatsen, dan duik ik mijn bed in om 23.00 uur doodmoe 😴 Jan ligt al te snurken 😉

Reacties

Annie A long time ago

Van jouw verslagen kun je een mooi boek van maken met foto's inclusief 👍🍀😘

Bernadette Siere A long time ago

Mooi mooi mooi. Je komt woorden en ogen te kort. Laat staan als je er zelf voor staat zoals jullie. Wonderbaarlijk allemaal.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!