Dag 19 Rocky Mountains

Door Annemie en Jan - A long time ago

Dinsdag 20-09-2016

We wilden om 8.30 uur vertrekken maar het werd 9.30 uur .                                                                     Vandaag met de auto naar Bear Lake, onderweg nog een kudde met elks gespot dus toch ff gestopt om foto's maken en te filmen. Het zijn zo'n machtig mooie dieren 👍.  De parkeerplaats bij Bear Lake is vol dan naar Park and Ride.         Je wordt dan met een shuttle bus naar Bear Lake gebracht ook gezellig!

Om 11.00 uur gestart bij Bear Lake, eerst naar Nymph Lake gewandeld daarna naar Dream Lake en dan door naar Emerald Lake. Een hele tocht alleen klimmen door schitterende natuur en dan weer tetug.  Het is een tocht van totaal 2 uur en een kwartier met een kleine pauze bij Emerald Lake!

Dan een stuk hikken om Bear Lake en de afslag genomen naar Bierstadt Lake.  Eerst flink omhoog maar wel over paden met aan weerszijden prachtig gekleurde Aspen,  dan geleidelijk omlaag, een flink stuk vlak tot we bij het Bierstadt Lake uitkomen. Daar hebben we gepicknickt. ... top👍

Vervolgens was het de bedoeling om rond het meer te lopen en dan omlaag naar de parking van de shuttle bus die ons dan terugbracht naar Park and Ride.  Maar de afslag van de shuttle bus hebben we gemist, we zaten op de trail die volgens de ranger te gevaarlijk was maar dat zagen we pas achteraf. We kwamen nl. uit bij Park and Ride 😳

Het was idd een gevaarlijke maar mooie afdaling 👍Om 16.00 uur waren we terug. Daarna zijn we met de auto nog naar het Stanley Hotel gereden bekend van de film The Shinning!  

Dan terug naar het hotel, ff chillen, douchen en eten. Morgen hebben we een late check-out 12.00 uur en rijden we naar Denver.

Reacties

Bernadette Siere A long time ago

Jeetje wel een gevaarlijk avontuur achter de rug, gelukkig met goede afloop.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!