We zijn er

Door Vera De Quack - A couple of years ago

Goedemorgen allemaal, 

Dit is reisverslag 2 die blijkbaar niet verzonden was. Daarom alsnog.

Met horten en stoten zijn we uiteindelijk goed aangekomen in het Midtown Hoel in Boston.

Jullie hebben gisteren vast allemaal het nieuws gezien over de problemen op het vliegveld van Frankfurt. Helaas, daar zaten we middenin. Na de landing mocht het vliegtuig al niet naar de gate en moesten we op het platform uitstappen. We werden met een bus over het vliegveld naar een ander gedeelte gebracht. Ik bespaar jullie de details, maar we zijn als een kudde vee over het vliegveld gejaagd en werden van het kastje naar de muur gestuurd. Personeel eist niets en verwees ons allen maar naar de Polizei doe jammer genoeg ook niet eenduidig waren. 

 

Enfin, uiteindelijk stond de complete kudde bij de juiste gate Z en moest de handbagage opnieuw gecontroleerd worden. Daarna zijn we weer met een bus over het platform naar het vliegtuig gebracht. Al met al zijn we met slechts 2,5 uur vertraging vertrokken. We hebben een hele goede vlucht gehad in een gigantische Boeiing 747-8, met mooi weer. Hierdoor heb ik besloten om geen "knock-out" pil te nemen en ben ik vrij helder (voor zover dat mogelijk is) aangekomen in Boston.

 

Dat was maar goed ook want na de landing meldde de piloot dat er geen bagage is meegenomen. Nou, lekker dan. Sta je op zo'n vliegveld in Boston en dan moeten meer dan 300 man een claim indienen. Heb je even? Ook daar liepen we dus weer vertraging op. We zijn om ca. half 8 (voor ons gevoel dus al half 2 ''s nachts) in het hotel aangekomen en toen zijn de mannen nog even de staat opgegaan om wat te eten en te drinken te halen.

 

We hadden gelukkig ieder een survival kit gekregen (niet iedere passagier kreeg dat) met tandenborstel, tandpasta etcetera, dus we konden  in ieder geval douchen, poetsen en haren kammen. Er zat zelfs een XL T-shirt bij die we maar als nachtegaal hebben bestempeld.

 

Als het even meezit - en dat zou ook wel eens lekker zijn na deze bijzondere reisdag - dan worden de koffers vandaag afgeleverd in ons hotel. Duimen jullie maar voor ons dat het lukt. 

We laten het ons in ieder geval niet in de weg zitten en trekken gewoon ons oorspronkelijke plan. De bedoeling is dat we vandaag de zee opgaan om walvissen te spotten.en en paar anette bezienswaardigheden van Boston mee te pikken. 

 

We houden hoe op de hoogte. Tot de volgende keer. 

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

 

 

Reacties

Arlene A couple of years ago

Joehoeee! Hopen dat de koffers er snel zijn. Maak maar alvast genoeg ruimte voor souvenirs mee terug ;-) XXX

Afra A couple of years ago

Wat een reis zeg. De koffers komen vast nog wel. Groetjes ×Willem en Afra

Afra A couple of years ago

Veel plezier op zee.

Diane A couple of years ago

Midtown Hotel in Boston ? Er rinkelt een belletje. Meteen gegoogled; ja hoor; daar waren wij ook in 2013. Weet je nog, Arlene ? Ma ?

Anneke A couple of years ago

Ik las het in de krant ovef Frankfurt en modst gelijk aan jullie denken.
Indefdaad zelfde hotel!

Elly A couple of years ago

Heerlijk dat de koffers er zijn, de vakantie kan beginnen🎉

J&T A couple of years ago

Lekker begin.
Op maar naar de Walvissen

Joke en jef A couple of years ago

Lekker begin van de reis zo, begrijp dat de koffers nu terecht zijn? Verder maar vergeten en genieten,. Veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!