Boston

Door Vera De Quack - A couple of years ago

Goedemorgen allemaal,

 

Als het goed is liggen jullie nu op één oor.

Hier is het rond 10 uur 's avonds en we zijn moe na een geweldige dag in Boston. We hebben allereerst in de lobby van het hotel tickets gekocht voor de hop-on-hop-off bus. We hadden tenslotte maar 1 volle dag hier en wilden zoveel mogelijk zien. Na een ontbijt in de buurt zijn we op de bus gehopt en na een sightseeing tour door een groot gedeelte van de stad zijn we in de haven uitgestapt. 

Het was bewolkt vandaag maar wel erg warm. 

Het plan was om een boottocht te maken en walvissen te spotten. Dat dreigde bijna in het water te vallen (leuke woordspeling) omdat de dame van de bus dacht dat er geen boten de zee opgingen vanwege het weer.  Gelukkig bleek na een telefoontje dat de walvisssentour wel doorging. 

We zijn om 12 uur de haven uit gevaren en na een uurtje varen kwamen we in het gebied van de walvissen. We vielen met onze neus in de boter want we hebben wel 10 verschillende walvissen gezien. Aan alle kanten van de boot doken ze op en weer onder. Het was fantastisch om die prachtige gigantische dieren in alle vrijheid te kunnen zien. Adembenemend!!!

 

Om een uur of 3 waren we weer terug en hebben we heerlijk een stukje door het centrum geslenterd. Na een kop koffie (en thee voor Hedy) bij Dunkin Donuts hebben we de bus weer gepakt en zijn terug gereden naar de buurt van ons hotel. Er is een mooi winkelcentrum waar alle dure merken vertegenwoordigd zijn. Maar we blijven Hollanders: kijken, kijken en niet kopen. We wachten wel op de outlet centers die we onderweg gaan tegenkomen. Het avondeten hebben we op een terras van een Irish pub genuttigd waarna we terug gestrompeld zijn naar het hotel. 

 

Onze verwachtingen waren hoog gespannen want we waren natuurlijk benieuwd of de koffers waren afgeleverd. Het zit ons niet mee jongens, de koffers zijn er nog steeds niet. Wat een armoe. 

We hebben besloten om morgen, voordat we vertrekken uit het hotel, eerst te bellen met Lufthansa. Als de koffers dan niet onderweg zijn, nemen   we een taxi naar het vliegveld en zullen ons melden bij Lufthansa om ons volgende adres door te geven. Daarna halen we de huurauto op en vertrekken we richting North Conway in de White mountains. Onderweg stoppen we dan bij Walmart om alles te kopen wat we nodig hebben. De rekening wordt achteraf wel ingediend bij Lufthansa, tenslotte zijn we al in het bezit van een claimnummer. Hoe dan ook, we laten dit niet onze vakantie bederven.

 

We kijken weer uit naar morgen en zijn benieuwd wat ons te wachten staat.

 

Tot snel!

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

Reacties

arie en sylvia A couple of years ago

Wat een prachtige ervaring weer die walvissen. Zijn niet alle koffers er?

Matthew A couple of years ago

Always look on the bright side of life! Nu hebben jullie meer kilo's voor mijn kleding beschikbaar, hiHIIIIII MJ off.

Arlene A couple of years ago

Jaaaa!!! De walvissen gespot, mooi hè? 😃🐳🐋 Wat vonden jullie van de hop on hop off?

Carla A couple of years ago

Wat een pech, geen schone onderbroek!!! (sorry grapje) die kan je kopen maar wel balen. Blijf genieten.

Anneke A couple of years ago

Je weet wat je moeder zei; als je je portemonnee maar bij je hebt is alles te koop! Maar wel lastig.

Annie & Toon A couple of years ago

Geef Theo maar een sopje voor de sokken en onderbroeken

Hans A couple of years ago

Leuk om te lezen! Benieuwd naar de foto's! Heel veel plezier nog!

Emilie A couple of years ago

Wij genieten mee!.

Ellie klosse A couple of years ago

Heb nog geen bericht van jullie ontvangen heb dit opgevraagd bij Irene Niewold.
Wat ik lees ziet er goed uit wat geweldig om die walvissen te spotten en wat vervelend steeds je ondergoed te moeten omkeren.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!