North Conway - Rutland

Door Vera De Quack - A couple of years ago

Goedemiddag,

 

Ik meld me weer even en deze keer vanuit het Best Western hotel Rutland - Vermont. 

 

Allereerst wil ik even kwijt dat we het erg leuk vinden dat jullie reageren op onze reisverslagen en dat jullie zo meeleven. Ik weet dan in ieder geval dat ik niet voor Jan met de korte achternaam zit te schrijven. 😉

Gisteren was weer een gedeeltelijke reisdag en het gebied was erg mooi. Onderweg zijn we gestopt om te lunchen bij de Diner die jullie op de foto  zien. We hebben heerlijk gegeten op het terras achter de Diner want het weer was heerlijk warm. Daarna hebben we nog een paar winkeltjes bekeken en ik heb mijn eerste kerstboomversiering al weer gekocht . Voor diegenen die er niet van op de hoogte zijn, ik koop in Amerika altijd kerstboomversiering van de specifieke locatie en als ik dan in december de kerstboom optuig,  komen alle herinneringen weer terug. Deze keer heb ik een overdekte brug (covered bridge) gekocht. Veer is weer blij.

 

We hebben de rit voortgezet en blijkbaar was de lunch erg zwaar gevallen, want Hedy, Theo  en ik zijn alledrie even weggesukkeld en Spank maar sturen. Om een uur of 4 zijn we bij dit hotel aangekomen. Ook dit hotel heeft allerlei faciliteiten waaronder een zwembad. Aangezien het erg warm was gisterenmiddag en ik gek ben op zwemmen, wilde ik een duik nemen. Blijkbaar vonden de mannen dat ook een goed idee want ook zij hebben zich in het zwembad gewaagd.  Het water was heerlijk, je hoefde niet eens door te komen, je zwom er zo in. Hedy heeft alles vanonder de parasol bekeken en zelfs foto's genomen.  Die zal ik later nog toevoegen.

 

Na het zwemuurtje hebben we ons omgekleed en zijn hier in Rutland gaan eten  bij Applebee's. Eindelijk een normale maaltijd met vlees of kip, aardappels of pasta en groenten. We wilden al eerder bij Applebee's eten maar in North Conway op zaterdagavond stonden ze tot buiten in de rij. Daar hadden wij niet zo'n zin in. Na terugkomst in het hotel zijn we maar meteen naar bed gegaan want het was toch weer een vermoeiende dag, maar wel weer een heerlijke vakantiedag.

 

Vanochtend zijn we een beetje laat gestart met het ontbijt maar dat is niet zo erg want we hebben de hele dag voor ons om van alles te bekijken in deze omgeving. Er is een Walmart in de buurt dus we gaan daar eerst eens even kijken of Spank eindelijk kan slagen voor een simkaart voor het reserve toestel zodat we ook onderweg Internet hebben.

 

Nou lieverds,  ik ga er weer mee stoppen. Blijf reageren want dat vinden we leuk.

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

Reacties

neighbours A couple of years ago

wat heerlijk om te lezen en dat jullie genieten.
we denken aan jullie

Carla A couple of years ago

Wat een mooie foto's en die auto, ja dat zal wel lekker rijden en comfortabel zitten. Natuurlijk sukkel je dan even weg. Maar dat mag. Geniet maar, hier is het ook lekker weer.

Inge A couple of years ago

Wat een leuk verhaal weer. Blijf bloggen hoor, we lezen het met plezier.
Leuk dat je zo'n covered bridge hebt gekocht voor de kerstboom. Je kent toch wel The Bridges of Madison County?
Lekker hoor, zo'n profi chauffeur die maar door blijft tuffen als zijn passagiers slapen!
Groetjes,
Inge

Elly K A couple of years ago

Heerlijk om de reisverslagen te lezen, in gedachten reis ik mee!Heerlijk dat jullie zo genieten , iedere staat heeft zijn eigen bezienswaardigheden dat is zo leuk! Iedere dag is anders. Wens jullie morgen ook weer een prachtige dag Het is een feestje!! Dikke kus voor jullie allemaal💋

Diane A couple of years ago

Je reisverslag is leuk om te lezen.
Lezen gaat wat makkelijker tussendoor, reageren duurt soms wat langer.
Hier is het ook nog prima nazomerweer.
Fijne vakantie verder !

Anneke A couple of years ago

Heerlijk om te lezen, vooral doorgaan! Autorijden is voor Spank gwoon een kleine jongen met mooi speelgoed, ♥♥♥

Carla A couple of years ago

Wat geweldig het verslag , ik zit echt te genieten en lees het voor aan kees , prachtige fotot.s en een bram van een auto waar jullie in rijden ik blijf jullie volgen wat een belevenis voor jullie allemaal gr van kees en carla en lekker nog genieten hier is het niet uit te houden vreselijk benauwd !!xxx

Carla v decamping A couple of years ago

Mooi verslag vera
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!