Shenandoah

Door Vera De Quack - A couple of years ago

Goedemorgen lieve lezers,

 

Vanochtend zijn we na een super ontbijt vertrokken vanuit een zeer warm Washington. Het was een verademing om in de auto te gaan zitten, want daar was het tenminste koel. We zaten al gauw op de snelweg en na een poosje rijden doemden de bergen al weer op. Toch wel fijn om na een paar dagen steden weer de natuur op te zoeken, hoe mooi de steden ook zijn.

 

Het leek ons slim om eerst naar de Luray Caverns te rijden want we hadden vooraf al besloten om daar de grotten te gaan bekijken. Voor Spank en mij was het niet nieuw maar ze zijn zeker de moeite waard om ze na 6 jaar opnieuw te zien. We vonden het allemal prachtig.  Ik heb een paar foto's geüpload maar ik heb er erg veel gemaakt. Je kijkt er je ogen uit. Na ruim een uur hadden we de hele rondleiding gehad en kwamen we weer buiten. Ook daar was het 34 graden. We mochten de inwendige mens ook niet vergeten en we vonden dat we aan de lunch toe waren. Vervolgens hebben we nog het automuseum bezocht en overheerlijke fudge  (toffee) gekocht. Daarna zijn we richting ons hotel vertrokken. Je moet dan via de Skyline Drive door het National Park Shenandoah rijden om bij het Skyland resort te komen. 

 

Het ontbreekt je aan niets in de kamers maar het zijn niet de hotelkamers die we gewend zijn. Het zijn zogeheten loges en de muren en het plafond zijn van hout. Het stikt hier van de beestjes (insecten) en daar ben ik niet zo'n fan van en op dat hout zie je ze niet zo goed, dus ik ben niet volledig op mijn gemak. Nadat we onze koffers hebben neergezet hebben we lekker koffie gedronken op het terras van Hedy en Theo. Het uitzicht is werkelijk schitterend. We zitten hier op een berg en je kijkt zo het dal in. Wonderschoon.

 

Voor het avondeten zijn we naar de Dining room gelopen, nou zeg maar geklommen, want het was een aardig eindje de berg op. Het eten was fantastisch en in het pikkedonker zijn we terug de berg af gegaan nar onze lodges. Gelukkig heeft Spank een zaklamp in zijn telefoon want anders zie je geen hand voor ogen. We hebben de dag afgesloten met koffie, cola, pinda's en leuke verhalen en nu is het tijd om te gaan slapen.

Morgenochtend rijden we door naar Roanoke voor weer nieuwe avonturen.

We hebben genoten van jullie vele reacties, dus blijf schrijven, dan doe ik dat ook.

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spanken Vera 

 

 

Reacties

Afra A couple of years ago

Ziet er prachtig uit. Jullie genieten wel zo te lezen. Groetjes Willem en Afra

Anneke A couple of years ago

Oooohhh, wat een uitzicht heb je daar!! Prachtig!!

Anneke A couple of years ago

Nog een nieuwe hoody gekocht??

Arie en Sylvia A couple of years ago

Prachtig die bergen. Groeten van de boefjes en yoyo miauw

Elly A couple of years ago

Hoop dat de bergen voor verkoeling zorgen en dat jullie daardoor een beetje bij komen.Lekker weer de ruimte en natuur om je heen en geen zorgen waar kan ik m'n auto kwijt. In de steden loop je leeg op parkeergeld🤑 Nu richting Roanoke en weer een nieuw avontuur Veel plezier skatties💋

Emilie A couple of years ago

Ben helemaal blij, want nu weer volledig op de hoogte, zeker na weekend Schiermonnikoog, waar Guus is gaan Wadlopen.
Prachrige tocht. Gaan jullie ook nog richting Cheseapeake? Of verder naar binnenland? Blijf genieten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!