Asheville

Door Vera De Quack - A long time ago

Goedemorgen, 

 

Hier zijn we weer. Deze keer schrijf ik het verslag aan tafel bij IHOP (International House Of Pancakes) in Asheville.

 

Gisteren hebben we bijna 4  uur gereden om van Roanoke naar Asheville te komen. Halverwege zijn we gestopt voor de lunch en laat daar nou ook een Walmart zijn...... Jullie begrijpen natuurlijk wel dat we daar niet omheen konden. We hebben lekker door de winkel gestruind en daar de lunch gebruikt. Vervolgens hebben wij de route voortgezet. Die was overigens prachtig. We reden de hele weg door de Blue Ridge Mountains en we hebben onze ogen uitgekeken.

 

Om een uur of 4 zijn we bij het Red Roof Inn Hotel in Asheville aangekomen. Nadat we ons geïnstalleerd hadden hebben we gezellig wat gedronken. Later zijn we naar de Country Store gegaan dat aan hetzelfde terrein ligt als ons hotel. Voor de verandering zijn we maar weer eens naar Applebee's gegaan om lekker te eten. We besloten vroeg te gaan slapen omdat we vanochtend erg  vroeg op wilden.

 

Vandaag rijden we in een uurtje naar Oconaluftee. Dit is een dorp van de Cherokee indianen. Wij zullen daar het museum bezoeken en het oorspronkelijke dorp. We kijken er erg naar uit. Aan het eind van de dag rijden we nog een klein uur door naar Gatlinburg, onze volgende bestemming waar we 2 nachten zullen blijven.

 

Nou jongens, de pancakes zitten er in en wij zijn klaar voor het  volgende avontuur. 

 

Vanavond of morgen probeer ik weer te schrijven.

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

Reacties

Emilie A long time ago

Wat een prachtige reis. Een genot om dit te lezen. Zo te lezen en te zien komen jullie niet om van de honger. Blijf genieten.

Hedy A long time ago

Iedere plaats heeft zijn eigen verhaal. Natuur onderweg, prachtig. We genieten!!!

Elly A long time ago

Weer leuk om te lezen, hoop dat jullie genoten hebben van Oconaluftee,ik vond het heel erg leuk! Nu kunnen jullie even bijkomen in Gatlinburg, leuke plaats met veel winkeltjes. Is het nog zo warm of valt het mee? Hier 30 graden! Maar we klagen niet. Jullie nog heel veel plezier💋

J&T A long time ago

Grappig.

Eerst naar het indianendorp, dan naar het stadje waarnaar een van de eerste automatische geweren is genoemd, de galtingun, welke werd gebruikt om ze uit te moorden.

XX
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!