Gatlinburg

Door Vera De Quack - 15-09-2016 14:50

Goedemorgen allemaal,

 

Vandaag zijn we weer vroeg want we hebben een drukke dag voor de boeg.

 

Gisteren zijn we na het ontbijt vetrokken naar Pigeon Forge, dat was maar een kwartiertje rijden (eigenlijk aan de andere kant van de berg). Dit stadje is heel erg toeristisch met allemaal attracties, souvenirwinkeltjes en deze keer heel toevallig allemaal old timers. We hebben onze ogen uitgekeken.

 

We hebben eerst een paar winkeltjes bezocht en wat souvenirs gekocht. 6 jaar geleden waren Spank en ik hier ook en we konden ons nog goed herinneren dat we hier een heerlijk Baskin Robbins ijsje hebben gegeten. Dat moesten we natuurlijk deze keer ook weer doen. Het was inderdaad weer heel erg lekker, zeker met een temperatuur van 31 graden.  We hebben begrepen dat het bij jullie ook erg warm is, maar hier houdt het ook niet op. Het is gewoon bloedheet. Na het ijsje zijn we naar de Old Mill gegaan. Ook daar zijn allerlei winkels en een pottenbakkerij. We kregen zelfs een demonstratie. Na een poosje in de hitte te hebben vertoefd moesten we uiteraard weer even bijtanken. Omdat het al namiddag was besloten we om terug te gaan naar het hotel. Met die warmte is het ook niet te doen om nog veel meer te ondernemen. 

 

In de avond zijn we de parkeerplaats weer overgestoken naar de "Kalverstraat", Theo's benaming voor de drukke toeristische straat. Er is daar van alles te beleven en vanzelfsprekend kun je er ook eten. Deze keer hebben we Pizza Hut vereerd met een bezoek. We hebben nog even gewandeld langs alle winkeltjes en een kop koffie bij Starbucks gehaald. In de meeste hotelkamers kun je zelf koffie zetten en dat is heel fijn, vooral in de ochtend als je net je ogen open hebt. Maar op een gegeven moment krijg je toch trek in een echt lekkere kop koffie, dus dan is Starbucks wel een uitkomst. Na de koffie zijn we terug naar het hotel gegaan en bijtijds gaan slapen.

 

We ontbijten nu en vertrekken zo naar Knoxville om een outlet center leeg te plunderen. Dat is ongeveer een uur rijden. Daarna vertrekken we naar The Lost Sea Adventure in Sweetwater, ook weer een uur rijden. Dit is een grot met onder de grond een heel groot meer waar je met een boot op kunt varen. Daarna vertrekken we naar de stad van de Country Music. Nashville, here we come. Dat is nog wel een eind rijden, we schatten zo'n 3 uur.

 

Enfin, jullie begrijpen wel dat we een volle dag te gaan hebben.

 

Ik schrijf jullie weer snel. 

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

 

 

Reacties

Elly$ 15-09-2016 16:59 {{button-42703}}

Staat weer een hoop op de planning Leuk!! Nashville echt te gek! Hebben ook de lost sea bezocht maar vond het een dingetje, veel lopen korte boottocht blinde vissen😂 Kost toch 20 $ pp Het is top als je de hitte wilt ontlopen. Wens jullie weer een top dag Xxx

Carla 15-09-2016 20:27 {{button-42705}}

Hebben jullie genoeg koffers bij je??? Al dat shoppen geeft veel kilo's in de koffer.
Dus n u op naar de Country Music. Leuk hoor, ik hou daar wel van. Veel plezier.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan