Nashville, dag 2

Door Vera De Quack - 17-09-2016 16:12

Goedemiddag bij jullie,

 

Wat hebben wij gisteren een leuke dag gehad. Na het ontbijt zijn we eerst naar het outlet center gegaan, dat 7 minuten rijden verderop ligt. Daar waren alle merken vertegenwoordigd  die we wilden bezoeken, zoals Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Michael Kors etcetera.  Spank en ik hebben ons weer arm gekocht, maar ja, daar houd je wel een paar blije kinderen aan over. :)

 

Na het winkelcentrum zijn we terug naar het hotel gereden om de buit veilig op te bergen, de waarde was te groot om in de auto te laten liggen. Vervolgens zijn we de stad in gegaan. Het was weer bloedheet dus we hebben ons eerst naar The Country Music Hall of Fame begeven, daar was het lekker koel. We hebben er een aantal uurtjes besteed, want er is zoveel te zien en te horen en we hebben er van genoten. Hierna zijn we naar Broadway gegaan waar alle kroegen en eettentjes zijn. In elke kroeg staat een live band country music te spelen. Het is geweldig want wij vinden die muziek alle vier heel erg leuk. In één van de kroegen hebben we gegeten en zijn vervolgens Broadway afgelopen. Uiteraard zijn er ook souvenirwinkeltjes, dus Hedy en ik konden ons hart weer ophalen. Als echte Hollanders hebben we alleen maar gekeken en niet gekocht. :) De mannen bleven steeds heel geduldig voor de deur wachten, in de bloedhitte. 

 

Uiteindelijk gaan de voetjes zeer doen van het lopen en het werd dus weer tijd om een kroeg op te zoeken. We hebben er één uitgezocht waar een band oude countrymuziek speelde, want dat sprak ons toch het meeste aan. We hebben er de hele namiddag en het begin van de avond vertoefd en vonden het heerlijk.

 

Spank mocht er in eerste instantie niet in omdat hij een rugtas bij zich had. Hij heeft gepraat als brugman,  maar de man bij de deur was onverbiddelijk, "No,  it is policy ". Spank was dus niet te goed of hij moest zijn rugtas naar de auto brengen. Wij drieën gingen alvast naar binnen. Na verloop van tijd vroeg Hedy zich af waar Spank zo lang bleef, ik maakte me niet zo'n zorgen. Achteraf bleek dat hij half Nashville  (just kidding) doorgelopen had, omdat hij de verkeerde kant was opgelopen. 

 

Om een uur of 8 gingen we terug naar het hotel, even opfrissen en de deur weer uit voor het diner. Deze keer gingen we naar Nashville Palace, een tent waar Spank en ik al eerder waren geweest en waar ook live muziek werd gespeeld. Het eten was lekker en de muziek was goed, dus het was een mooie afsluiting van weer een fantastische dag.

 

Zo direct gaan we op weg naar Memphis TN, dat is wel dik 3 uur rijden, maar we hebben de tijd. Ik ga nu nog even wat drinken en dan is het weer karren.

 

Lieve lezers, tot de volgende keer.

 

Groetjes van Hedy, Theo, Spank en Vera 

 

 

Reacties

Elly 17-09-2016 19:56 {{button-42761}}

Weer genoten van je verslag, lekker genieten van Nashville ,heerlijke stad leuke kroegen met muziek dat maakt het heel gezellig. Het ultieme Country gevoel.🎤🎸🎼

Inge 17-09-2016 20:10 {{button-42762}}

Yeah. Home town of Johnny Cash. Genieten van al the blues in de cafeetjes en restaurantjes. Zo gezellig he? Enjoy!
Op naar Memphis!
Groetjes!

Ellie klosse 17-09-2016 20:20 {{button-42764}}

Dit is voor mij ook een wens om daar eens heen te gaan lijkt mij onwijs gaaf.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan