Dag 1 Amsterdam - Boston

Door Vanlootje - 01-10-2016 04:12

Vanochtend rond half 12 vlogen we weg vanaf Schiphol nadat we een uur vertraging hadden. Onderweg wat films gekeken en spelletjes gedaan op het schermpje voor ons. We waren er zo druk mee bezig dat we verbaasd waren dat we al landen. Bij de controles op het vliegveld in Boston hadden ze een nieuw systeem. Nu moesten we zelf bij een automaat ons paspoort laten scannen en vingerafdrukken afgeven. Ook werd er een foto gemaakt en de afdruk ervan moesten we inleveren. Vooral de foto van Martin was hilarisch, maar hij werd wel toegelaten.

Na een korte bus- en metrorit gingen we met de veerboot naar ons hotel. We hebben 's middags nog wat boodschappen gedaan in de gezellige wijk Charlestown met de vele gekleurde huizen en het Bunker Hill Monument.

's Avonds hadden we nog net genoeg energie over om een overheerlijke pizza te eten. Daarna terug gesloft naar ons hotel en om negen uur lagen we gestrekt. Dat was dan ook drie uur 's nachts in Nederland en Martin en Gerald waren er om vijf uur al uitgegaan. Erwin kon wat langer blijven liggen, want hij kwam bij Anne-Marie vandaan in Haarlem.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan