Dag 2 Boston

Door Vanlootje - 01-10-2016 04:48

Martin en Gerald lagen nog uitgeteld in bed. Erwin daarentegen lag om kwart voor acht al in het zwembad en heeft daar een aantal baantjes gezwommen. Toen hij terug kwam in de kamer was de rest ook wakker.

We zijn de stad ingegaan om de Freedom Trail te lopen, een route van zo'n vijf kilometer langs allerlei oude gebouwen. Onderweg hebben we koffie gedronken in de Quincy Market, een grote hal met allerlei eet- en drinktentjes. De route eindigde in een park waar meer eekhoorns dan mensen waren.

Daarna zijn we naar de wijk Beacon Hill gegaan met het prachtige Acorn street.

Om onze voeten wat rust te geven zijn we naar het IMAX theater gegaan om een indrukwekkende 3d film over walvissen te kijken.

We zijn hierna weer teruggegaan met de veerboot naar ons hotel.

's Avonds hebben we gegeten in het hele gezellige Warren Tavern.

Reacties

Erik, also usa-liefhebber 01-10-2016 16:44 {{button-43128}}

Ha die Erwin,

Hoelang hebben jullie er overgevlogen? Het klinkt als erg snel, maar dat moet toch wel 8 uur zijn geweest?
Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen. Jouw foto's zijn voor mij ook herkenbaar. Je zult ze ook wel hebben gezien in mijn fotoboek. Boston is een eruuuuuug leuke stad. Het doet wat on-Amerikaans aan. Meer Europees met mensen uit allerlei "windhoeken". Ik zie dat jullie ook de Freedom trail hebben gedaan.
Wij zaten met ons hotel in een buitenwijk en gingen met de metro naar het centrum. Zo te lezen zitten jullie wat dichter bij het centrum en moet je met een veerpont over. Geinig. Zo te lezen hebben jullie het erg naar je zin. Geniet er vooral van, want alles wat leuk is ook zo voorbij...................

Groet,
Erik
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan