Dag 6 Acadia National Park - North Conway

Door Vanlootje - 05-10-2016 04:55

Om kwart voor zes gingen we al uit bed voor de zonsopkomst. We kwamen rond kwart over zes aan bij Cadillac Mountain en waren duidelijk niet de enigen met dit idee. De parkeerplaats stond vol en ruim honderd mensen keken mee  met ons. Helaas was het wat bewolkt, maar het uitzicht was zeker niet verkeerd.

Bij terugkomst in ons hotel zijn we gaan ontbijten. Hierna hebben we onze ouders gesproken en gezien via Facetime. Erg leuk!

Aangezien het mooier weer was dan gisteren, zijn we nog even het park ingegaan. Bij hetzelfde meertje gestopt en het zag er nu een stuk fraaier uit.

Daarna is onze vaste chauffeur Martin het park uitgereden en hebben we boodschappen gedaan bij de Walmart. We moesten nog een paar uur rijden naar ons hotel in North Conway, New Hampshire. Onderweg een groot beeld van een houthakker op de foto gezet en een broodje gegeten langs een rivier in Augusta, de hoofdstad van Maine.

Aan het einde van de middag kwamen we aan bij ons hotel. Erwin heeft hier hardgelopen net voordat het donker werd.

's Avonds hebben we heerlijk gegeten in een Mexicaans restaurant en daarna hebben Martin en Gerald de nieuwste aflevering van Gas Monkey gekeken. 

Reacties

Erik, also usa-liefhebber 05-10-2016 20:07 {{button-43218}}

He Erwin,

Leuke foto's hoor!! Wij hebben ook op Cadilac Mountain gestaan. Niet 's morgens, maar ergens midden op de dag. Het was toen prachtig weer. Inderdaad een geweldig uitzicht. Bar Harbor is een leuk dorp.

Zo te lezen hebben jullie geen tijd gehad om te fietsen door het Acadia NP. Is ook prachtig. Hoe is de temperatuur nu bij jullie? Al een beetje herfst?

Nou, tot de volgende keer maar weer. Veel plezier!!

Groet, erik

Vanlootje 06-10-2016 00:37 {{button-43223}}

Hoi Erik,

Bedankt voor je reacties! Het is hier nu lekker weer. In de 20 graden, dus korte broeken weer. De dagen ervoor was het wat frisser en bewolkter. De herfstkleuren zijn nu echt prachtig! Heel veel rode blaadjes! Krijg je binnenkort te zien :).
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan