Dag 7 White Mountains

Door Vanlootje - 06-10-2016 03:57

Vandaag was het tijd om te genieten van de herfstkleuren. 

Na het ontbijt zijn we naar de Kancamagus Highway gereden. Dit is een mooie bochtige route van ongeveer 50 kilometer door de White Mountains met een aantal leuke stops en uiteraard de gele, oranje en rode kleuren. We zijn onder andere gestopt bij een waterval en een aantal fraaie uitzichtpunten.

's Middags hebben we het andere gedeelte van de White Mountains bekeken. Wat waren de herfstkleuren hier ook prachtig! Hier ook naar een waterval gelopen en nog gestopt bij een stoomtrein die de hoogste berg van het oosten van Amerika op ging. Een kaartje voor een rit van 8 kilometer kostte slechts 70 dollar. Er zaten dan ook alleen welvarende bejaarden in.

Aan het einde van de middag zijn we nog gestopt bij een mooie overdekte brug die de Honeymoon bridge wordt genoemd. Hier worden namelijk veel trouwfoto's gemaakt.

Bij een bezoekerscentrum hebben we nog gevraagd waar we misschien elanden konden zien en zij wezen ons op het meertje aan de overkant van de weg. We hebben gewacht tot zonsondergang. Geen elanden gezien, maar wel twee bevers.

's Avonds heerlijk gegeten bij een heel gezellig Iers restaurant en hebben we nog even leuk gepraat met de Ierse eigenaresse.

Reacties

Erik, also usa-liefhebber 06-10-2016 21:01 {{button-43239}}

Mooie foto's mannen, vooral de kleuren en die met die bever. Here starts the real Indian Summer............!

Groet,
Erik
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan